Filiz Özkol 5 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz. Elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

BOĞA: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları çabucak hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde bitmeyen bir huzursuzluk yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Ona daha net davranmayı denemelisiniz.

İKİZLER: Size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Siz aşka çok önem veren birisiniz. Aşka ait duygunuzun her zamankinden fazla olacağını bilmelisiniz. İşten işe koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

ASLAN: İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden geleceksiniz.

BAŞAK: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünceleri sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

TERAZİ: Geçmişle ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dostlarınızın varlığıyla mutlusunuz.

AKREP: Büyük rakamlar peşindesiniz ama beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemleri abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

YAY: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde birtakım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinize içten ve samimi davranıyorsunuz.

OĞLAK: Kendinizi ve özgürlüğünüzü sorgulayarak adımınızı sağlam atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Düşündüklerinizi çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişimde epey başarılı grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

BALIK: Enerjiniz çok yüksek. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Bazı olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder