Filiz Özkol 6 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bu dönem, elde edeceğiniz haklarınızla, karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu. Düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza bir duvar örebilirsiniz.

BOĞA: İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir.

İKİZLER: İkiniz de farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok. Parasal kazançlarınız, sezgileriniz ve aklınızla birlikte ilerleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Sürekli değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, kazançlarınızı kontrollü ve hesaplı kullanmalısınız.

ASLAN: Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için, gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemeli ve beklemelisiniz.

BAŞAK: Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Beraberliği yeşertmek ve geliştirmek gerçekten zor oluyor. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler… Kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki geçmiş olayları yeniden yapılandırabilirsiniz.

AKREP: Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemiyorsunuz. Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.

YAY: İmkansızlıklar içinde kıvranmak yerine, başlattığınız aşkta temkinli davranmak en güzeli, unutmayın. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Çevresel ilişkilerinize duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum.

KOVA: İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Siz, kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı. Kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

BALIK: Derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazandıracak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor. Bugün, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder