Filiz Özkol Burcunuza göre aşk, para, sağlık
HABERİ PAYLAŞ

Burcunuza göre aşk, para, sağlık

Merhaba sevgili okuyucular, 2024 yılının tüm güzellikleri üzerinizde olsun. Astrolojinin bize kazandırdığı öğretiler sayesinde hayatı anlıyor, hayata geliş nedenlerimizi çözebiliyoruz. Bu öğretilerin eşliğinde, hedeflediğimiz limanlar için doğru rotaları koyabilir ve bizim için imkansız görünen hedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşabiliriz. Astroloji bize, hiçbir zaman kendimizi güçsüz ve etkisiz hissetmememiz gerektiğini öğretir. Yaşımız ilerledikçe yeteneklerimizi ve kendimizi takdir etmeyi öğreneceğiz.

Haberin Devamı

KOÇ 

İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN

Artık yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı biliyorsunuz.

DEĞİŞİM VAR

Plüton uzun yıllar kariyer evinizde sizi hem destekledi hem de sınavlardan geçirdi. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz. Uzun süreli hedefler seçtiniz ve bunları gerçekleştirmek için uğraştınız. Artık çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken, tam anlamıyla konsantre olacağınız enerji düzeyine ulaşacaksınız. Biz kendimizden yana düşünmeye, fikirlerimizi dile getirmeye ve kabul ettirmeye çalışıyoruz. Ancak burada önemli olan, onların da görüşlerini almak, ortam ve şartlara göre ayarlamada bulunmaktır. Sizin fikirlerinize uygun, yaşam tarzınıza, tecrübelerinize ve hayata bakış açınıza uygun değişimlere açık olacaksınız. 18 Eylül’deki ay tutulması Balık burcunda olacak. Artık hiç kimsenin üzerinizde baskısı olmadan, maddi ve manevi anlamda bir yol belirlersiniz, menfaatlerinizi düşünürsünüz. Bu yıl dostunuzu, düşmanınızı iyi tanıyacaksınız.

SAKİN KALIN

25 Mart’ta ay tutulması Koçlarda boşanmalara neden olabilir. İş ve evlilik ortaklarıyla yaşanacak sorunlar söz konusu. Duygusal patlamalara dikkat. Özgürleşme ve yeni kararlar alma dönemi. 8 Nisan’da Koç’taki Güneş tutulması benmerkezci davranarak bencilleştirebilir. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu yıl ilginç günler sizi bekliyor. Sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Duygusal zaaflarınız artabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz, değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Artık enerjinizi doğru alanlarda kullanmayı öğrenmelisiniz. Sonuçların olumlu gelmesi sizi rahatlatacaktır. İlişkilerimizi ilgilendiren konularda kişisel isteklerimiz ile başkalarının beklentileri arasında yaşanabilecek gerilim işareti var. Doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelin. 2 Ekim’de, Terazi’de Güneş tutulmasıyla kendi gücünüzün farkına vararak, bu güçle yapacaklarınızı hayata geçirmek için olumlu ilişkilere odaklanacaksınız.

Haberin Devamı

DETOKS ZAMANI

Geciktirdiğiniz rejim ve sağlıklı beslenme programına bu yıl geçebilirsiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorununuzu ele alın ve bitirin. Gürültülü ve kalabalık yerlerin cazibesine kapılarak, bedeninizi yormamalı, uykunuza dikkat ederek geceleri erken yatmalısınız. Detoks rejimleri size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

BOĞA

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Boğaların hayatları ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. İçsel enerjiler ve farkındalıklar artıyor. İş hayatınızda yaşadığınız yanlışlıklar artık sona eriyor. Değerinizin anlaşılması için evrenden yardım geliyor. Bu yıl beklentilerinizi daha yüksek çıtalara çıkarabilirsiniz. Gözünüzü tepelere dikiyorsunuz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir.

SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Yılın ilk altı ayı maddi konularda Jüpiter ve Uranüs desteği ve sürprizleri sizinle olacak. Kendinize koyduğunuz sınırlamalar ve alışık olduğunuz geleneksel kazanç yolları konusunda stratejinizi ve yatırımlarınızı yeniden düzenleyeceksiniz. Yöntem olarak geride kalmış, eskimiş tarzları bırakacaksınız. 25 Mart’ta Ay tutulması Terazi’de. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. 18 Eylül’de, Ay tutulması Balık burcunda gerçekleşiyor. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. 2 Eylül’deki, Güneş tutulmasında iyi pozisyondaki dostlarınızın yardımlarını göreceksiniz. Beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alırken, aynı enerjiye ve görüşe sahip olduklarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bu yıl, sosyal fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Belki de size sosyal statü kazandıracak önemli şirketlere danışmanlık yapabilirsiniz. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Başarıyı size geç fakat kalıcı bir şekilde verecektir.

ARTIK DAHA SEÇİCİSİNİZ 

8 Nisan’daki Güneş tutulması sayesinde eski insan olmadığınızı fark edeceksiniz. Artık ilişkilerinizde bağımlılık konusunda sınavlarınız ve tercihlerinizi kullanmak zorunda kalacağınız şartlar karşınıza çıkacaktır. Bu yıl sağlam ilişkiler peşindesiniz ve bunu sağlayacak şartları tercih edecek, daha seçici olacaksınız. İlişkilerinizde bağımlılık konusunda sınavlarınız ve tercihlerinizi kullanmak zorunda kalacağınız şartlar karşınıza çıkacaktır. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir.

VENÜS UYARIYOR

Bu yıl uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve cinsel yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Hayal kurmaktan vazgeçin ve gerçekçi yönlerinizi ön plana çıkarın. Yardımlaşma duygunuz yoğun olacak. Olaylara sevgi ve hoşgörü boyutlarında baktığınız için, bazen yalnızlıkla karışık anlaşılamadığınız duygusuna kapılmanız sizi olumsuz etkileyecektir. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Venüs; böbreklerinizi, cinsel organlarınızı korumanızı öneriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder