Filiz Özkol Burcunuza göre aşk, para, sağlık (Aslan-Başak)
HABERİ PAYLAŞ

Burcunuza göre aşk, para, sağlık (Aslan-Başak)

CESARET İSTEYEN İŞLER SİZİ BEKLİYOR

ASLAN

Bu yıl cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. Karşıt Plüton, yılın büyük bir bölümünde ortaklıklar evinizde size eşlik edecek. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Jüpiter yılın ilk altı ayı kariyerinizi ön plana çıkarıyor. Kozmik şansınız size evrensel mutluluğun kapılarını açmaya devam edecek. Sizin için önemli olan; yüksek bir Jüpiter enerjisi ile destek aldığınızı unutmamak olmalıdır. En zor olayların bile, birden çözüldüğünü görmek için üstün bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak. 26 Mayıs 2024’ten sonra çevreniz genişliyor. Kararlı ve istikrarlı olacaksınız. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken, tam anlamıyla konsantre olacakları enerji düzeyine ulaşacaksınız.

Haberin Devamı

AŞK YÜKSELİŞTE

Eğer, gerçek önemli bir ilişkiye sahipseniz; ciddi kararlar alabilirsiniz. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Sosyal yaşantınızda stres ve tartışmalardan uzak kalmalısınız. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir yıl yaşayacaksınız. Yeni ve eğlenceli bir dostluğun temelini atabilirsiniz. Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız, heyecanlarınıza önderlik edecektir. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin olumlu olması, yanlış ilişkileri de başlatabilir.

YATIRIM DESTEĞİ

25 Mart ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için kozmik desteği gelecektir. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor ve spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. 8 Nisan Güneş tutulması Koç burcunda, Merkür retrosu ile birlikte. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve başarmayı planladığınız olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana. 18 Eylül’de Balık burcunda bir ay tutulması finans sağlarken, belki de şimdiye kadar özleyip, kavuşamadığınız kazancı da sunacak. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü iş birliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek, disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek. 2 Ekim’de Güneş tutulması Terazi burcunda. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Bu yıl sizin için olağanüstü fırsatlarla dolu olacak.

Haberin Devamı

BOL BOL YÜRÜYÜN

Aslan burcu insanlarının gözleri, av peşindeki bir aslan kadar keskin olur. Son derece dikkatli ve ayrıntıları çok iyi tespit edebilirler. Aslan burcu kalp, sırt, omurga ve bel kemiğini yönetir. Çevremizde sosyal yaşantıları fazla olan kişiler genellikle Aslan burcu olanlardır. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir. Bu yıl sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ PROJELER İMZALANACAK

BAŞAK

Para kazanma şansınız artıyor. Çalışma hayatınız yenileniyor. Bu yıl karşılaştığınız kişilere dikkat etmelisiniz. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz. Bazıları, etkilenmeye neden olacak birçok parametreye sahip oldukları için, daha olgun kişilerle gönül ilişkilerine girecekler. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Birçok iş fırsatı yaratacak ve gelecekle ilgili kaygılarınızı bu şekilde törpüleyeceksiniz.

Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek ve ortak iş birliği içine gireceksiniz. Kararlı ve istikrarlı olacaksınız. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken, tam anlamıyla konsantre olacakları enerji düzeyine ulaşacaksınız.

DİKKAT AŞK YAKINDA

Bu yıl partnerinizin ve güçlü iş birliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onlardan yardım alacaksınız. 25 Mart Terazi’de Ay tutulması ve 8 Nisan’da Koç burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yılın son aylarında yani 2 Ekim’de Güneş tutulması Terazi burcunda. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Sosyal ortamlarda daha çok bulunacağınız için, seçim şartlarınız güçleşecek. Bu yıl duygularınızı gözden geçirebilirsiniz. Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza aşık olma olasılığınız çok yüksek. Bu yıl sizin için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak. Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimi sergileyebilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de duygusal doyum sağlamanız güç olabilir.

UYKU DA ÖNEMLİ

Başak burcu insanları çalışkan ve pratik kişilerdir. Kuruntulu ve geleneksel yapıları yüzünden her şeyi kafalarına fazla takarlar ve kendilerini her hastalığa aday görürler. Doktorlarda ve hastanelerde en çok Başaklara rastlarsınız. Bu yıl uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Beraber olduğunuz kişilerin zihinsel aktivitelerine dikkat ederek, kontrollü davranmaya gayret edin, sinirli ve agresif davranışlardan sakının. Ayaklarınız ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Sağlık gezegeniniz Uranüs ruhsal değişim evinizde ilerliyor. Yeni keşifler ve seyahatler sizi bekliyor. Enerjinizi sporla dengeleyebilirsiniz.

LİDERLİK RUHUNUZDA

Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. Jüpiter yaz aylarında size destek vermeye başlayacak. Çalışmalarınızda özel çabalarınız önem kazanacak. Fakat olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Bu yıl iş takiplerinde sinirli olmamalı ve ani olaylar karşısında tepkilerinizi frenlemelisiniz. Liderlik özelliklerinizle, çevrenize kılavuzluk etmeniz için gerekli tüm vasıflara sahipsiniz. Bazen sert tepkiler verecek ve agresif olacaksınız. Fakat tüm bunlar sizin keskin yönlerinizi ortaya çıkaracak ve başarınızı körükleyecektir. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili hareketlenme söz konusu. Düşüncelerinizdeki farklı titreşimleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Onların yorumları motivasyon gücünüzü arttıracaktır. Tutulmalar maddi konularda size daha farklı bir kazanç sağlayacak. Her şeyiniz testten geçiyor. Kariyeriniz tavan yapacak. Zorlu günlerinizi aşıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla yeni bir düzene geçiyorsunuz.

YARIN: TERAZİ-AKREP

Sıradaki haber yükleniyor...
holder