Filiz Özkol Haftalık burç yorumları - 17 Eylül 2023
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları - 17 Eylül 2023

 

Aile hayatımız güçleniyor

Duygusal yaşantımızda karmaşalara bir disiplin getireceğiz. Sevdiklerimize daha fazla ilgi göstereceğiz. Kendimizi ortaya koyacak ilişkiler içindeyiz. Aktivitelerimiz hızlanıyor. Değişik tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecektir. Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu kılacaktır. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz.

Koç

Sezgileriniz sizi yanıltmıyor

Bilinçaltınızda Neptün sayesinde sezgileriniz sizi yanıltmıyor. İlişkilerinizde huzursuzluk duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Seçici davranıyorsunuz

 Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir dönem içindesiniz. Fakat, sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız. Finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız... Uzun yollarla ilgili planlarınız şimdilik, erteleyebilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Seçici davranıyorsunuz.

İkizler

Sorumluluklarınız artıyor

Daima savunma halindesiniz. Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz. .

Yengeç

Sorunlarınızı ertelemeyin

Ertelediğiniz işler yeniden karşınıza çıkacak. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir. Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kendinizde kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Lehinize gelişecek olaylar sizi sevindirecektir. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan sizi olacaksınız.. Ailenizin fikirleri aklınızı karıştırabilir.

Haberin Devamı

Aslan

Detaylar önemli olacak

Aklınıza gelen konularda haklılık durumuna göre hareket etmelisiniz.  Detaylar önemli olacak. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir hafta.. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

Başak

Planlarınız ön planda

Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. İlişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil.. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken, başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var. Dostlar arası kırgınlıklar son verin.

Haberin Devamı

Terazi

Dengelerinizi koruyun

Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Sezgilerinizin yanılmadığını görmek, sizi olumlu etkileyecektir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi bir şekilde rahatlatacaktır. Kendinize olan güveniniz artıyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun.

Akrep

Değişimlere hazırsınız

Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Sorumluluğunuzu en iyi şekilde yaşayan bir kişi olarak, yaşantınızla ilgili yeni bir arayış içine girmiş bulunuyorsunuz. Ele aldığınız konularda çabuk tatmin sağladığınız için, yenilikler konusunda aceleci tavırlar sergiliyorsunuz. Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı beklediğiniz çalışmalar da, size istediğiniz başarıyı getirmeyecektir.

Yay

Duygularınız önemli

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor.

Oğlak

Yargılamaktan vazgeçin

Duygusal davranmanızı engelleyen çevresel koşullarını yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir hafta. Uzun süredir yapmayı planladığınız yolculukları yapmak için karşınıza fırsat çıkıyor değerlendirmelisiniz.  Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyaç  duyuyorsunuz..

Kova

Enerjiniz yüksek

Enerjinizi yüksek tutmalısınız. Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Çevreniz sizden ilgi bekliyor.  Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. 

Balık

Yeniliklere hazırsınız

Yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni günlere hazırlayacaktır. Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli.. İnatçılığınızın olumlu yönlerini göreceksiniz. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder