Yazarlar Mayıs ayı burç yorumları (2023)
HABERİ PAYLAŞ

Mayıs ayı burç yorumları (2023)

KOÇ

17 Mayıstan sonra Finans evinizde bulunan Jüpiter; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi arttıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. 5 Mayısta Ay tutulması karşıt finans evinizde gerçekleşiyor. Bu kozmik etki, yatırımlarınızı bir yıl boyunca desteklerken, gereken uygun pozisyonları da sağlayacaktır. Sizin için daha kalıcı fakat sizi eğlendiren işleri tercih edecek, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Fırsatlar ve ortaklıklar için yeni ve olumlu bir dönem sizi bekliyor. Mayısta; Venüs yengeç burcunda 21 Mayısta aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. 5 Mayısta ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir. Ayın büyük bir kısmı Venüs aile ve yuva evinizde bulunacak. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyecekksiniz. 14 Mayısa kadar Merkür geri gitmeye devam edecektir. 5 mayısta Akrepte ay tutulması gerçekleşiyor. Bu günlerde yapacağınız gerilimden uzak başlangıçlar, ruhsal yönden sizi rahatlatarak, gündelik yaşamınızın tüm kesitlerini olumlu etkileyecek.

Haberin Devamı

BOĞA

5 Mayısta Ay tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin.. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız. Sözleriniz kırıcı ve baskıcı olabilir fakat siz taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.. 5 Mayısta Akrepte Ay tutulması gerçekleşiyor. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.  Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Akrepte Ay tutulması sizi duygusal ve takıntılı yapacaktır. Geçmişle ilgili depresif konular yeniden gündeme gelecektir. İlginç bir ay geçireceksiniz.   Ayrıca çevrenize hoş gelecek değişimleriniz göze çarpacak. Bu etkilerden hareketle, fiziksel görünümünüzde, şimdiye kadar denemediğiniz tarzda değişimler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER

5 Mayısta çalışma evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayları geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. 5 mayısta; Ay tutulması gündelik yaşamını karıştırabilir.  Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda anaç ve koruma duygularınız ortaya çıkacak ve kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Duygusal olaylarınızda açık ve net olmanızdan dolayı, bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi engellememeli. Cinsel enerjinizin yüksek oluşu ve sık davetlere katılmanızdan dolayı, ani gelişen ilişkiler konusunda temkinli olmalısınız. 5 Mayısta dolunayla birlikte ay tutulması Akrepte gerçekleşiyor. 14 Mayıstan sonra Merkür retrodan kurtuluyor. 21 Mayısta sonra Mars Aslan burcunda ilerliyor. 3 Mayıs’tan sonra Venüs geri gidiyor. 19 Mayısta yeni ay boğa da gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ

5 mayısta; Ay tutulması çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz.. 17 Mayısta Jüpiter değişim evinizde. Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirmek ve kariyerinizi destekleyici kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Ruhsal anlamda kendinizi huzurlu hissettiğiniz zaman, kendinizle ilgili daha sağlıklı kararlar veriyorsunuz. Bu dönemde dinlenme anlarınızda bile beyniniz çok yoğun çalışacak. Mayısta; sosyal aktivitenizin yüksek olmasından dolayı, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Entelektüel düzeyde kişilerle kuracağınız dostluklar yaşam motivasyonunuzu arttıracak, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikir üretebileceksiniz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışacaksınız. Yoğun duygusallıkların zararlarını sizden daha iyi bilen olmadığını unutmayın. 14 Mayısa kadar Merkür geri gidiyor. 5 Mayısta Akrepte ay tutulması gerçekleşiyor. Enerjinizi düşürebilir. Her şey olumlu gibi görünmesine rağmen, derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. 18 Mayısta yeni ay İkizler burcunda doğuyor.  Meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.

ASLAN

5 Mayısta ay tutulması gerçekleşiyor.  Dikkatli olursanız; yaşamınızı İstediğiniz gibi şekillendirmeye devam edersiniz.. Şans ve yükseliş sizden yana.. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. . Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle seyahat edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan Yolcuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz.  21mayısta Mars burcunuzda ilerlemeye başlayacak. İlişkilerinizde hareket ve canlılık yaşarken, duygularınız yüzünden, istenemeyen sorunlar da, yaşayabilirsiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. 5 Mayısta ay tutulması Akrep burcunda. 17 Mayısta Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. Yine bu ay akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı açık hava sporlarına özen göstermelisiniz.

BAŞAK

5 Mayısta; ay tutulması iletişim evinizde oluşuyor. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. 5 mayısta;  tutulma iletişim evinizde gerçekleşiyor.  Bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Kardeşlerle ve kan bağı olduğunuz kişilerin gerçek yüzünü görebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Neptün her zaman yanıltıcı bir gezegen olduğu için; ilişkiler konusunda aldatıcı kişileri karşınıza çıkarabilir. Kalabalık ortamları sevdiğiniz halde bazen içinize kapanmaktan hoşlanıyorsunuz. Yaşama dair hiçbir ödün vermeden hayatınızı sürdürmek istiyorsunuz. 2 Mayıstan sonra Plüton sağlık evinizde geri gidiyor. 5 Mayısta ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 14 Mayısa kadar Merkür geri gidecek.   Sağlığınızla ilgili önemli bir şey olmamasına rağmen katılacağınız davetlerde yeme içme konusunda aşırıya kaçabilirsiniz.

TERAZİ

5 Mayısta finans evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Finans ve maddi konularla ilgili sorunların eşliğinde, beklediğiniz yatırımlarda gecikmeler olacaktır. Mahkeme ve hukuksal meselelerinizde, bu dönemde sorun çıkacaktır. Ödenmemiş faturalar ve poliçelerinizi gözden geçirmeli ve vadesi gelen senetlerinizi kontrol etmelisiniz. 17 mayısta Jüpiter karşıt finans evinizde ilerlemeye başlıyor. Partnerinizle ortak bir çalışma içine girecekseniz dikkatli olmalısınız. Birbirinizi yanlış tetikleyebilirsiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. 5 mayısta Ay tutulması gerçekleşiyor. Farkında olduğunuz ve istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz.. Çünkü siz; yüksek enerjinizi ilişkilerinize yansıtan bir kişisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. 5 Mayısta ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 17 Mayısta Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. 21 Mayısta Mars Aslan burcuna geçiyor. Sağlık konusunda güçlü olmanız rağmen, enerji yoğunluğunuzdan dolayı gergin olabilirsiniz. Kesici ve yakıcı aletlerden uzak kalmalısınız. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve cinsel yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.

AKREP

5 mayısta kişisel evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Plüton iletişim evinizde ilerliyor. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. 17 mayısta Jüpiter kaşıt evinize geçiyor. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Çevrenizde size karşı çıkanlara da kesin bir şekilde  karşı koyacaksınız. 5 Mayısta ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Değişim içinde olmanız ve düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Hayalleriniz çok zengin olacak. 2 Mayısta Plüton Kovada geri hareketine başlıyor. 5 Mayısta Ay tutulması kişisel evinizde gerçekleşiyor. 15 Mayısa kadar Merkür geri gitmeye devam ediyor. 19 Mayısta yeni ay Boğa burcunda doğuyor. 21 Mayısta Mars Aslan burcuna geçiyor. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuz başvurmalısınız. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz

YAY

5 Mayısta ay tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz. Yardımsever bir kişilik yapısı içinde karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için, çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Direk sizi ilgilendiren konularda kararlarınızı verirken pür dikkat içinde, aceleci olmamalısınız. Üstlerinizle güç gösterilerine girmeyip, onlarla uyum içinde çalışmalısınız. 5 mayısta Ay tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Partnerinizin düşünceleri sizin için önemli olacak.. Hayatınızda aralayacağınız yeni yaşam pencereleri tamamen kendi inisiyatifinizle açılacak.. İlişkileriniz yön değiştirecek.. 14 Mayısa kadar sağlık evinizde Merkür geri gitmeye devam edecek. Ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da  biraz hassas olacaktır. Yaşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecektir. Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecektir. 5 Mayısta akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.  . Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. Neşeli ve eğlenceli bir süre başlıyor.

OĞLAK

5 mayısta ay tutulması sosyal evinizde gerçekleşiyor. Plüton kişilik evinizde ilerlemeye devam ediyor. İşinizi yakından ilgilendiren konularda oldukça derin düşünmenizi sağlayan enerjiler altındasınız. Fakat bu enerjinin sizin açınızdan çok etkin olması için, ağır düşünce tarzınızı ve ciddi bakış açınızı esnetmeniz gerekecektir. Çünkü bu enerji aktif olmanızı, girişimci olmanızı ve çevrenizle yakın ilişkide bulunurken rekabetçi bir hareket tarzı geliştirmenizi istemektedir. Plüton Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Sizler her şeyi sağlam bir bakış açısıyla ele alarak temkinli hareket etmek yanlısı olduğunuzdan, bu enerji altında kendinizi dağılmış bir şekilde hissedebilir, sıkılabilirsiniz. 5 mayısta Ay tutulması aşk ve sosyal evinizde gerçekleşiyor. İşle aşkın birbirine karışması sizi yormayacaktır. Siz bu dönem içinde;  duygularına belli bir disiplin getireceksiniz. Partneriniz bu durumdan hoşnut olmayacaktır..  r. Sağlık gezegeniniz Merkür 14 Mayısa kadar geri gidiyor. 5 Mayısta ay tutulması Akrep burcunda. 17 Mayısta Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. 19 Mayısta yeni ay Boğa burcunda doğuyor.  Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Satürn Balıkta ilerlemeye devam ediyor. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. 21 Mayısta Mars Aslan burcuna geçiyor. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

KOVA

5 mayısta Güneş tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Ailenizin büyükleri tarafından destek göreceksiniz. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. 5 Mayısta Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde dostlarınızın fikirleri önemli olacak ve onlara aynı doğrultuda hareket edeceksiniz. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız.  Sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Sağlık konusunda gergin olacağınız bir ay. Bilinçaltınız çok yoğun. 5 Mayısta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 14 Mayısa kadar Merkür retro yapıyor. 17 Mayısta Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. 19 Mayısta doğuyor. 21 Mayısta Mars Aslan burcuna geçiyor. Sağlığınızı düşünerek rejimlere başlayabilirsiniz. Kendi sağlığınız açısından zararlı olan konuların farkındasınız. Dişleriniz ve kemikleriniz konusunda yapılması gereken bakım ve egzersizleri ihmal etmeyin. Sağlığınız ayın 20’ine sine kadar gergin olabilir.. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız.

BALIK

5 Mayısta güneş tutulması iletişim evinizde gerçekleşiyor. İçsel olarak yaşadığınız bir sürü karmaşadan dolayı alacağınız kararların oldukça önemli olacağını gösteriyor. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır. Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran ve kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. 5 Mayısta; Ay tutulması gerçekleşiyor. Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız varEğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Sizden yaşça büyük çevrelerde dolaşmaktan korkmayın onların ilgisi size iyi gelecektir.. Sezgilerinin size yardım edecek. 5 Mayısta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. 17 Mayısta Jüpiter Boğa burcuna geçerken. 18 Mayısta yeni ay Boğa burcunda doğacak.  Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir aydasınız. Eskiye olan özleminiz artıyor. El becerilerinizle uğraşmak sizi stresli iş ortamlarından uzaklaştıracaktır.. 21 Mayısta Mars Aslan burcuna geçiyor. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder