Gizem Onar Sonbahar Makyajı Önerileri
HABERİ PAYLAŞ

Sonbahar Makyajı Önerileri

Sonbahar geldiğinde makyajınızı, saçınızı ve cilt bakımı rutininizi yenilemeye hazır olma ihtimaliniz yüksektir ancak bunun için bütçenizi zorlamanıza gerek yok! Doğrudan kırmızı halılardan ve podyumlardan gelen sezonun en göz kamaştırıcı makyaj trendlerini nasıl kolay bir şekilde deneyeceğinize dair profesyonel ipuçlarını sizler için derledim.

Işıltılı fondöten

Cildinizi ışıltılı hale getirmek için tonlarca ışıltılı aydınlatıcıya gerek yok; sadece ışıltı bitişli bir fondöten ile yüzünüze baştan sona içten aydınlanmış bir görünüm kazandırabilirsiniz. Yağlı ciltler için toz formülasyonu, karma ciltler için sıvı, kuru ciltler için ise krem olanları tercih edin.

Haberin Devamı

Allık

Retro esintisi trendi ile yanaklara daha kalkık, şekillendirilmiş bir görünüm kazandırmak için allığı yüzün üst kısmına uygulayın. Daha hedefli bir uygulama için konik veya açılı bir pudra fırçası kullanarak allığı şakaklardan elmacık kemiklerinin üst kısımlarına doğru yayın.

Metalik dumanlı gözler

Dumanlı gözler denilince akla siyah renk gelir. Şimdi burada siyah yerine daha çok altın veya gümüş gibi yumuşak tonları tercih edeceğiz. Farı kirpik çizgileri boyunca kaydırın ve kırışıklıklara (veya daha fazla etki için yukarıya) kadar dağıtın ve aydınlatmak için gözlerin iç köşelerine biraz nokta koyun.

İddialı dudaklar

Gündüzleri şeffaf bej veya pembe renkli bir ruj, geceleri ise koyu kırmızı veya patlıcan moru tonunda tam pigmentli bir ruj sürün (daha yumuşak, kalıcı bir görünüm için ruju parmağınızla kaydırın ve ardından dudaklara hafifçe vurun) 

Belirgin kaşlar

Gözleri çerçeveleyen, şekillendirilmiş, kesin olarak tanımlanmış bir görünüm için, son moda süper ince kaşlara olan geri dönüşten vazgeçin. Boşlukları doldurun ve ince uçlu bir kaş kalemi ile küçük darbelerle şekil verin. 

Eyeliner

Kanatlı eyeliner, herkeste güzel görünür ve asla modası geçmeyecektir. Bu sezon, gözünüzün altına cesur bir eyeliner çekip, onu dışarı doğru uzatarak klasiği farklılaştırmayı deneyin. Renk olarak siyah ve kahve tonu kullanılabilir.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder