Gizem Yetil Pişmanlıklar serisi 1: İzzet Antebi- Didem Sarı çıkmazı
HABERİ PAYLAŞ

Pişmanlıklar serisi 1: İzzet Antebi- Didem Sarı çıkmazı

Pişmanlıklar serisi 1: İzzet Antebi- Didem Sarı çıkmazı

Hikayemize başlamadan önce özet geçelim:

*Didem Sarı pişman olup kayıplara karıştı.
*İzzet Antebi Didem Sarı’ya dava açtı.
*İzzet Antebi’nin eski eşinin yeni sevgilisiyle darp davası sürüyor.
* Çılgına dönen Çağla Şıkel de dava açmaya hazırlanıyor.
*İzzet Antebi’nin sevgilisi Tuvana Türkay... Bu hikayede yanan o oldu... Eminim morali yerlerdedir.

HER ŞEY NORMAL GİBİ GÖRÜNÜYORDU


İzzet Antebi ve Didem Sarı 2009 yılında nikah masasına oturdu.
Bu evlilikten Mila ve Moris adında 2 de çocukları oldu. İkili nedeni bilinmeyen bir şekilde 22 Eylül 2021’de evliliklerini sonlandırdı.

Haberin Devamı

*
İzzet Antebi ve Didem Sarı 2022 yılında yeniden aşkı buldu.
Didem Sarı, ismi bilinmeyen bir beyefendi ile tatilde görüntülendi.
İzzet Antebi de mayıs ayından beri Tuvana Türkay ile birlikte...
Buraya kadar her şey normal. Şimdi konumuza geçelim...

ORTALIK 56 OLDU

Her şey İzzet Antebi’nin, “Eski eşim Didem Sarı’nın sevgilisi beni yumruk ve tekmelerle dövdü” diyerek şikayetçi olmasıyla başladı. (Yani biz öyle biliyoruz.)

Kavga da bir mekan çıkışında yaşanmış.
(Anlık bir kriz gibi... )

Didem Sarı’nın eski eşi, 2 çocuğunun babası, yeni sevgilisi tarafından darp edilmiş.
(Bu adamı bu hale getiren neydi, kimdi?)

Kafamda birçok soru varken ben Didem Sarı’ya takıldım. Çocuklarının babası, yeni sevgilisi tarafından darp ediliyor. Haberi var mıydı? Hadi yoktu diyelim... Sonrasında yeni ilişkisini gözden geçirecek mi?

DİDEM SARI NE YAPTI?

Didem Sarı’nın fevri hareketleri çok konuşuluyor. Eski eşinin Instagram’ına girmeyi başardığı öne sürülüyor. Çağla Şıkel ile olan mesajlarının ekran görüntüsünü alıp kendi hesabından paylaştı. Evliyken konuştuklarını iddia etti. “Yasak aşk” diye birçok site başlığı attı. Nasıl bir öfke, nasıl bir hırs bilemiyoruz ama mesajların tarihine bakmamış. Ya da bakmış ama kimsenin fark etmeyeceğini düşünmüş. Çağla Şıkel ile İzzet Antebi’nin yazışması 2021 Ekim ayına ait. Didem Sarı ve İzzet Antebi de 2021 Eylül ayında boşandı. Boşanma sürecini de katarsak arada birkaç aylık bir süre var.

SEVGİLİN NASIL MÜSADE ETTİ?

Haberin Devamı

Didem Hanım’ın da İzzet Bey’in de şu anda hayatlarında biri var ve mutlu görünüyorlar. Didem Sarı çocuklarının babasının mesajlarını ifşalarken üstelik boşandıktan sonraki yazışmalar... İçinize sindi mi? Sinmemiş belli ki...

ORTADAN KAYBOLDU

Didem Hanım sonradan yaptıklarının farkına varmış olacak ki, bir anda sırra kadem bastı. Haberler yayılınca sosyal medya hesaplarını kapatarak kayıplara karıştı. Didem Hanım...

Her ne yaşamış olursanız olun, çocukların velayeti hem sizde hem de babada. Çocuklarınız okuduğum haberlere göre çoğunlukla babalarında. Boşanma nedenini net bilmiyoruz ama ortada bir velayet davası da yok anlaşılan. Kendisi sevgilisi ile tatilde... Ama görünen o ki aradaki problem hırslardan kaynaklı. Eğer farklı bir sıkıntınız varsa anlatın yazalım, yanınızda olalım. Paylaşımlarınıza magazin sitelerini etiketlemiştiniz çünkü.

İZZET BEY’İN AÇIKLAMASINI DA YEMEDİK

İzzet Bey haberler ortaya çıktıktan sonra POSTA’ya, "Çağla benim arkadaşım" dedi. Ancak durum pek de öyle değil gibi... Çünkü ekran görüntülerinde birbirlerinin hikayelerine yanıt vermişler. İzzet Bey şu anda Tuvana Türkay ile aşk yaşıyor ve Çağla Şıkel ile birbirlerini takip etmiyor. Ya Tuvana Hanım kıskanç, ya arkadaşlıkları bozuldu, ya da denediler, olmadı.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder