Doç. Dr. Gökçen Erdoğan Yeni sevişmeler
HABERİ PAYLAŞ

Bütün giyim markalarının pijama terlik üretimine geçtiği bu dönemi umuyorum ki yavaş yavaş kapatacağız. İnsan giyinip süslenip salınıp iki insan görmek, kalabalığa girmek, ağız ağıza gülüşmek, söyleşmek istiyor, yalan mı? Ben de bir sağlıkçı olarak hepiniz gibi kişisel izolasyonumu korumaya çalışarak mesleğimi icra ediyorum. Zira pandemi diğer sağlık sorunlarına da yıllık izin vermiş değil. Yaşama tutunma gayretim her zaman yüksektir ama ben de sizler gibiyim; bıkmadım değil. Pijamalara, terliklere inat kat kat eteğimle partilere gidesim var. Ama hayır, asla şimdi değil. Bir süre daha evdeyiz, bir süre daha envai çeşidi üretilen pijama terlik. Öyle mi dersiniz? Mesela uğurlamak için çıldırdığımız şu yılın son gecesinde, harikalar diyarı gibi düşlemekten vazgeçemediğimiz 2021’i karşılarken seksi olmayı seçmeyecek misiniz? Peki ya sevişmeyi?

Haberin Devamı

Yeni sevişmeler

Evet yılbaşı gecesi için önerim sevişmeniz ve fevkalade ciddiyim. En şık şıkıdım giysilerinizi, ayakkabılarınızı seçip, romantik başlayan eğlenceli bir yemek yiyip biraz dans edip belki bir film koyup tvde dansöz izleyip ne bileyim, yılbaşı piyango çekilişini izleyip ya da, her neyi seviyorsanız en çok, onu yapıp sonra sevişmeniz. Mutsuz geçen bir yılın son anlarında ya da yeni yılın ilk anlarında yapılacak en iyi şey, orgazma ulaşmaktır. Üstelik kabul edelim ki 2020 ruhsal doyuma ulaşmamıza izin vermeyen bir yıl oldu. Ne yer kabuğu rahat durdu ne gökyüzü. Şimdi biraz gün yüzü görmenin hasretindeyiz ama buna neden yatak odamızda başlamıyoruz dersiniz? Hem unuttunuz mu; seneye nasıl girersen öyle geçer derler ezelden beri.

Yeni sevişmeler

Orgazm deyince de erkeklerin gözleri ışıldarken kadınlarda “aman bizim neyimize” bakışı seziyorum. Sakın ha! Partnerinizi ki ister sevgiliniz, ister eşiniz olsun ya da siz nasıl adlandırırsanız öyle, tatmin etmek, tatmin etmekle ilgilenmediğiniz zamanları telafi etmek ve bununla birlikte elbette tatmin olmak vesilesiyle dört dörtlük bir mutluluk yaşamak için bu muhteşem, bu ışıl ışıl geceyi fırsat bilin. Fırsatçılıksa fırsatçılık!

Haberin Devamı

Size bolca sevişeceğiniz, seviştiklerinizi seveceğiniz, doyasıyla sevileceğiniz, anlayacağınız ve anlaşılacağınız, özgür ve mutlu hissedeceğiniz ama illa ki bereketli de bir yıl diliyorum. Ve tamam sonra yine pijama giyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder