Gözde Hatunoğlu Haftanın kitapları
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın kitapları

Haberin Devamı

Bir intikam romanı: Ecel Çiçekleri

Elçin Poyrazlar’ın ‘Ecel Çiçekleri’ romanı Doğan Kitap’tan çıktı. ‘Ecel Çiçekleri’ cezasız kalan vahşetin, adaletin ve intikamın romanı. Romanın baş kahramanı Suat Komiser, İstanbul’da birbiri ardına işlenen kanlı cinayetleri çözmeye kararlıdır. Vahşice öldürülen ama ölüme direnmemiş görünen erkekleri birbirine bağlayan nokta nedir? Elçin Poyrazlar’dan su gibi akıp giden bir macera.

‘Başkası İçin Yaşayanlar’

Hayrullah Doğan’ın kitabı ‘Başkası İçin Yaşayanlar’, Lovely Yayınevi etiketiyle raflarda. Doğan, kitabını şu sözlerle anlatıyor: Hepimiz kendimiz için doğarız ama ne yazık ki çok azımız kendimiz için yaşarız. Bu kitabı, bu konuyu abartan bir adamın gerçek hikayesiyle dikkatlerinize sunmak için kaleme aldım. Satır aralarında yüzerken rotanızı kendinize çevirmenize engel olamayacaksınız.

‘Mükemmel Plan’ düşündüğümüz kadar mükemmel mi?

Başarılı editör-senarist Elçin Barlas’ın ilk romanı ‘Mükemmel Plan’, 2021 yılında yayıncılık hayatına başlayan 25m2 etiketiyle raflarda yerini aldı. ‘Aşık ol, evlen ve bir de bebek yap!’ Hepimizin mükemmel sandığı planları var ama size bir kötü haberimiz var: Hayatın da ‘bazı’ planları var! 2021 Yılının en romantik ve komik kitaplarından biri olmaya aday ‘Mükemmel Plan’ı pas geçmeyin diyor ve şiddetle öneriyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder