Gözde Hatunoğlu Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)

Haftanın filmi: Pokémon Detektif Pikachu

EN SEVİMLİ DEDEKTİF: PIKACHU

1997 yılında yayınlanmaya başlayan çizgi dizi Pokémon televizyon dünyasının en uzun soluklu yapımlarında biri olmayı başarmıştı. Pokémon serisi yıllar içinde gelişen teknolojiye ayak uydurmayı da bildi. İnsanlarla birlikte yaşayan ve farklı özel güçleri olan yaratıklar olan Pokémon’lar yıllar sonra akıllı telefonlarımızın içine girmiş ve bir çılgınlık gibi yayılan Pokémon oyunuyla karşımıza çıkmışlardı.

Pokémon Detektif Pikachu, “live action” adı verilen ve Space Jam, Roger Rabbit gibi örnekleri olan, gerçek oyuncularla çizgi karakterlerin birlikte rol aldığı bir film. Hemen hemen herkesin bir Pokémon ile birlikte yaşadığı, hatta bunun için özel olarak dizayn edilmiş Ryme Şehri adında bir şehir bile var filmde. Polis dedektifi olan babası esrarengiz biçimde ortadan kaybolunca pek sıcak bakmasa da Pikachu adı verilen bir Pokémon’la birlikte çalışmak zorunda kalan Tim Goodman’ın öyküsünü izliyoruz. Film boyunca birçok Pokémon’la tanışsak da yıldızımız Pikachu.

Haberin Devamı

Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)

Çizgi serinin de başrolünde olan ve tüm Pokémon’lar içinde en sevimlisi olan Pikachu, Tim Goodman’a bir yandan babasını bulması için yardım ederken öte yandan da onu büyüme hikayesinin en önemli basamaklarından biri haline geliyor.

Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)

Pokémon Detektif Pikachu, çizgi dizinin nostaljisine sarılırken yeni teknolojiler ve trendleri de arkasına alarak şimdinin çocuklarını ve gençlerini hedefliyor. Bütününe bakınca çok da tatmin edici olmayan film Pikachu karakterinin sevimliliği ve Ryan Reynolds’ın güçlü performansına bel bağlıyor. İyi seyirler…

Puanı: 2/5

VİZYONDAN SEÇMECE

Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)

Temizlikçi / The Cleaning Lady

Yönetmen: Jon Knautz

Oyuncular: Alexis Kendra, Stelio Savante

Haftanın vizyonu ( 10 Mayıs 2019 haftası)

Yuva

Yönetmen: Emre Yeksan

Oyuncular: Kutay Sandıkçı, Eray Cezayirlioğlu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder