Gözde Hatunoğlu İKSV festival programlarını açıkladı
HABERİ PAYLAŞ

İKSV festival programlarını açıkladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) bu yaz bir kez daha festivallerinde klasik ve güncel müziğin önde gelen isimlerini konuk edecek. 51. İstanbul Müzik Festivali 1-17 Haziran, 30. İstanbul Caz Festivali 7-18 Temmuz ve bu yıl ikincisi düzenlenecek +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali de 29-30 Temmuz’da gerçekleşecek. Cumhuriyet’in 100. yılına özel projelerin hayata geçirileceği festivallerle ilgili her şey www.iksv.org adresinde.

THE DIVA MÜZİKALİ GÜN SAYIYOR

Nebi Birgi’nin yazdığı, yönettiği ve başrolünü de üstlendiği ‘The Diva’ müzikali perde açmak için gün sayıyor. Müzikal hayalleri kuran genç bir Türk oyuncunun Broadway yolculuğunu anlatan, 12 Yapım ve Akustikhane’nin ortak prodüksiyonu ‘The Diva’, 21-22 Mart’ta Ses Tiyatrosu’nda, 11 Nisan’da ise Duru Tiyatro’da görülebilir.

Haberin Devamı

KAYZER’DEN YENİ TEKLİ GELDİ

Sıra dışı klipleri, cesur şarkı sözleri ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Kayzer’in, dördüncü teklisi ‘Kendimle Harp’ tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu. Beklenmeyen ayrılıkların yarattığı ruhsal yıkımı konu edinen şarkı, alışılmışın dışındaki trap rock sound’uyla dikkat çekiyor.

İSTANBUL TOM ODELL’E HAZIRLANIYOR

İngiliz şarkıcı Tom Odell, Epifoni ve Kod müzik organizasyonuyla 24 Haziran’da Maximum Uniq Açıkhavada olacak. Ülkemizdeki hayran sayısını her geçen gün artıran başarılı sanatçının kısa sürede tükenmesi beklenen biletleri Biletix’te satışa çıktı, kaçırmayın.

ADANA’DAKİ SERGİNİN SÜRESİ UZATILDI

4 Şubat’ta Adana KUN ART SPACE‘te açılan Dicle Çifçi’nin ‘Eve Giren Güneş Kadar Güneşleniyorum’ adlı sergisi yaşanan deprem felaketi sebebiyle izlenime kapanmıştı. Kapılarını tekrar açan sergi 1 Nisan’a kadar ziyarete açık olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder