Gözde Hatunoğlu Melike Şahin'den maxi single geldi
HABERİ PAYLAŞ

Melike Şahin'den maxi single geldi

2 ve 6 Eylül’de Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda art arda verdiği iki harika konserden kayıtlarla listelere dönen Melike Şahin, ‘Dön Ne Olur’, ‘Bedelini Ödedim’ sevilen şarkılarından oluşan ‘Harbiye 2022’ başlıklı maxi single’ını yayınladı.

42. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ GÜN SAYIYOR!

İKSV tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali, bu yıl 42. kez sinemaseverlerle buluşuyor. Festival, Türkiye ve dünya sinemasından nitelikli ve ödüllü filmler, özel gösterimlerle dolu programıyla 7-18 Nisan arasında şehre baharı getirecek. Biletler 31 Mart’ta genel satışa açılacak. Programa dair tüm bilgiler https://film.iksv.org/ adresinde.

Haberin Devamı

CUMHURİYET’İN 100. YILINA ARMAĞAN SERGİ

Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırlanan ‘Yaşasın Cumhuriyet! Atatürk Döneminde İktisadi Bağımsızlığın İlk Adımları’ başlıklı sergi, Türkiye İş Bankası Müzesi’nde ziyarete açıldı. Sergiyi yıl sonuna kadar ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.

ENKA SANAT’TA TİYATRO ŞENLİĞİ

ENKA Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nün hemen ardından iki muhteşem oyunla perde diyecek. Semaver Kumpanya tarafından hayata geçirilen İstanbul Mon Amour projesinin bir parçası olan ‘Güzel Son’ oyunu 28 Mart’ta, ‘Yaşamaya Dair- Bursa Cezaevi’nden Mektuplar’ ise 29 Mart’ta ENKA Oditoryumu’nda sahnelenecek. Usta oyuncu Gencol Erkal’ın 85. yaşı da sahnede kutlanacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder