Gözde Hatunoğlu Michelle Gurevich Babylon’a geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Michelle Gurevich Babylon’a geliyor

Açıldığı günden bu yana İstanbul’u, küresel müzik kültürünü yaşatan bir merkez haline getiren Babylon, ‘Chinawoman’ adıyla başladığı kariyerine 2016 yılından beri kendi ismiyle devam eden ve 2020 Mayıs’ında altıncı albümü ‘Ecstasy in the Shadow of Ecstasy’yi sevenleriyle buluşturan Kanadalı müzisyen ve şarkı yazarı Michelle Gurevich’i 2-3 Mart 2023’te sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Hafızalarda yer edecek bu şahane konserin biletlerine Biletix ve Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu sergi gençlere umut olacak

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), Boğaziçi Değerler Burs Fonu’na katkı sağlamak amacıyla, 47 sanatçının farklı mecralardaki yapıtlarını bir araya getirdi. ‘Hâller | Hayaller: Uyumsuz Zamanlarda Dirençlilik’ sergisi gençlere umut oluyor! Sergideki eserlerin satışından elde edilecek gelirin önemli bir kısmı burs fonuna bağışlanacak. Dünyayı ve insanlık hallerini anlatan sergi, ziyaretçilerini düşünmeye, düş kurmaya ve paylaşmaya teşvik ediyor. Sergiyi 15 Aralık’a kadar The Marmara Pera’da ziyaret edebilirsiniz.

Salon İKSV'de üç gece üst üste Jam's Session

Salon İKSV geçen senelerde olduğu gibi bu sene de Jam’s Session kapsamında gerçekleştirdiği konserlerine devam ediyor. 9 Aralık Cuma güncel yerli müziğin hikaye anlatmakta usta iki sanatçısı Lara Di Lara ve Can Güngör, 10 Aralık Cumartesi üç yakın arkadaş Birkan Nasuhoğlu, Turgay Gülaydın ve Hazar Aşçı’yı bir araya getiren Yedinci Ev ve 11 Aralık Pazar günü de etkileyici vokaliyle Deniz Tekin, Salon İKSV sahnesinde olacak. Jam’s Session biletleri Passo’da satışta.

‘Tasarımda Rengin İşlevi’ raflarda

Rengin insan hayatındaki, sanattaki, doğadaki yerini inceleyen Dilek Yıldırım Bozal’ın, uzun süren araştırmalarından derlediği ‘Tasarımda Rengin İşlevi’ kitabı raflarda yerini aldı. Rengin algılanmasından başlayarak renk dizgeleri teorilerine, renklerin birbirine etkilerine kadar uzanan büyük bir kaynakça niteliğindeki kitap; aynı zamanda Vincent van Gogh’tan Henri Matisse’in eserlerine kadar ışık, renk ve doğa ilişkilerini de masaya yatırıyor. ‘Tasarımda Rengin İşlevi’ tüm kitapçılarda ve online kitap satış sitelerinde.

Haberin Devamı

‘Kadının Gücü Var’ etkinlikleri başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ için ikincisini düzenlediği etkinlikleri 11 Aralık’a kadar İBB kültür merkezlerinde ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Ortak duyarlılık ve kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan programlar, ‘Kadının Gücü Var’ başlığıyla sunuluyor.

Rock Off Event Series geri dönüyor

Daha önce birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayan +1 Sunar: Rock Off Event Series, pandemi sonrası, Türkiye'de büyük hayran kitlesi bulunan senfonik metal grubu Haggard ile If Performance Hall Beşiktaş sahnesine geri dönüyor. Rock ve metal müzik severlerin, fantastik edebiyat ve tarih okurlarının başucu gruplarından olan Haggard, 18 Aralık’ta müzikseverlere 14 kişilik kadrosuyla özel bir konser sunacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder