Gözde Hatunoğlu Munzur için dans et!
HABERİ PAYLAŞ

Munzur için dans et!

Murat Çorak, Tunceli’nin Ovacık ilçesindeki Munzur Suyu ve Munzur Vadisi’ndeki doğa katliamına dikkat çekmek için bir sosyal sorumluluk projesi hazırladı. Murat Çorak, Pulur Town (Ovacık) adlı çalışmasını Emek Yapım etiketiyle yayınladı.

YASEMİN SAKALLIOĞLU TÜRKİYE TURNESİNE ÇIKIYOR

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu, 2 sezondur kapalı gişe sahnelediği tek kişilik gösterisi ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ ile Türkiye turnesine 28 Nisan’da, Konya’da başlayacak. BKM organizasyonu ile düzenlenen turne, Türkiye’yi gezdikten sonra 7 Haziran’da, Bursa’da sonlanacak.

Haberin Devamı

BU ALBÜM ‘HAKİKATE BİR ÇAĞRI

Güç Başar Gülle’nin yedinci albümü ‘Synthetic Vision’, BUBINGA RECORDS etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. Sanatçı, albümünü hakikati arayanlara çağrı olarak tanımlıyor.

HAFTANIN KİTAPLARI

SELANİK 1869 - 192

Selanik, İttihat ve Terakki Cemiyeti’ne can vermiş, Meşrutiyet’in ilanından 31 Mart İsyanı’na, Abdülhamit devrinin kapanışından Osmanlı döneminin son buluşuna kadar siyasal gelişmelerin de hep merkezinde yer almıştır. Kitap günümüz Türkiye’sini anlamak için bir kapı aralıyor.

DOĞANIN GİZLİ AĞI

Doğadaki canlılar birbirlerini nasıl etkiliyor? Farklı türler arasında nasıl bir iletişim var? Doğanın o meşhur dengesi gerçekten bizim zannettiğimiz gibi mi işliyor? Yılların romancısı ve çok okunan kitapların yazarı Peter Wohlleben, en son bilimsel bulguları ve onlarca yıllık gözlemlerini kullanarak bize bir kez daha doğaya hayret etmeyi öğretiyor.

VURDU VE AŞK!

Bir spor spikeri olan Sinan Tümer, İngiltere’de çalıştığı kanalda Beşiktaş’a laf edilince canlı yayında bir konuğa saldırır. Ardından istifa eder ve Türkiye’ye döner. Sinan, abisinin evinde yeğeninin bakıcısı olarak çalışan İdil ile karşılaşır. Acaba Sinan, İdil’in kalbini kazanabilecek mi?

BAŞARILI YAŞLANMA

Daniel J. Levitin, yaşlanmanın salt bir zayıflama dönemi olmadığını, bebeklik ya da ergenlik gibi kendi talep ve avantajlarını getiren benzersiz bir gelişim evresi olduğunu gösteriyor. Bireyler ve toplum olarak yaşlanma hakkında bütünüyle farklı düşünmemize yardımcı olmayı amaçlayan yazar, kuşaklararası etkileşimleri artırmayı arzu ediyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder