Gözde Hatunoğlu Nilüfer’de müzik şenliği
HABERİ PAYLAŞ

Nilüfer’de müzik şenliği

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “+1 Sunar: Nilüfer Müzik Festivali” müzik dünyasının sevilen isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. 1-2-3 Eylül’de Bursa Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek festivalde Duman, Hayko Cepkin, Büyük Ev Ablukada, Dolu Kadehi Ters Tut ve Hey! Douglas gibi isimler sahne alacak. Festivalin avantajlı 1. dönem biletleri Biletix’te satışa çıktı bile!

Nilüfer’de müzik şenliği

 

Çamur “Anlat” diyor

Türk müzik sahnesinin köklü gruplarından Çamur, "Anlat" isimli yeni teklisiyle sadık dinleyicilere yeni ve sürprizlerle dolu bir müzikal deneyim sunmaya hazırlanıyor. Grup özgün müzikal tarzını yılların getirdiği olgunlukla harmanlayarak farklı bir sound yaratıyor. Anlat, tüm dijital platformlarda yayında.

Haberin Devamı

Nilüfer’de müzik şenliği

 

Manu Chao, 10 yıl sonra Türkiye’de!

Dünyaca ünlü sanatçı Manu Chao, 29 Ağustos’ta Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali’nde sahne alacak. Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek bu çok özel akustik konserin biletleri Mobilet’te satışa çıktı.

Nilüfer’de müzik şenliği

 

Yıldızlar altında tiyatro

Baba Sahne, kara komediyle gerilimin iç içe geçtiği sürprizlerle dolu prodüksiyonu “Taxim” ile 9 Ağustos’ta, bol ödüllü muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet” ile 10 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’na konuk oluyor. Sezon boyunca kapalı gişe oynayan bu iki başarılı prodüksiyonu yıldızların altında izlemek isteyenler için biletler biletinial.com’da satışta.

Nilüfer’de müzik şenliği

 

Chromas “Oyun” oynuyor

Çok sesli koro müziğini yeniden tanımlayan şef Başak Doğan, Chromas tarafından seslendirilen “Oyun” adlı eserini tüm dijital platformlarda yayınladı. Farklı kültürlerin tınılarından beslenen şarkı, çağdaş klasikten dubstep ve nordik sound’una kadar türlerin kol kola girdiği yeni bir dünya sunuyor.

Nilüfer’de müzik şenliği

 

Kültür sanatın kalbinde kitaplı ekolojik tatil

Kültür turizminin en hareketli rotalarından olan Ayvalık’ta kapılarını açan Hanole Guest House, konuklarına tamamen ekolojik ürünlerle ve sürdürülebilirlik ilkesiyle hizmet veriyor. Bununla da kalmayıp tüm odalarına özenle hazırlanmış bir seçkiden kitaplar yerleştiren Hanole, tatil anlayışını kültür, sanat, tarih ve okumakla harmanlayarak yepyeni deneyimler sunuyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder