Gözde Hatunoğlu Pop müziğe taze soluk: Alança
HABERİ PAYLAŞ

Pop müziğe taze soluk: Alança

Pop müziğin geleceği parlak isimlerinden Alança, şimdi de ‘Cumartesi’ ile karşımızda! İlk teklisi ‘Mis’ ile enerjik bir etki yaratmıştı. Bu defa karanlık ama umutlu bir kadın profili çiziyor. Alança’nın, “Gelememek ve gidememek arasında bir şarkı...” diye tarif ettiği ‘Cumartesi’, 2023’e umut dolu bakanların şarkısı olmaya aday.

Ocakta Babylon’a yıldız yağıyor

Açıldığı günden bu yana şehrin müzik anlayışını değiştiren Babylon, ocak ayında da müzik severlerin buluşma adresi olmaya devam ediyor. Türkçe rap sahnesinin yükselen seslerinden ŞAM, dark-wave sularında yüzen Kana Kana, Anadolu’nun zengin kültürel mirasını çağdaş ve evrensel bir yaklaşımla yorumlayan Mazlum Çimen gibi isimleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanan Babylon’un ocak programının biletleri Biletix ve Mobilet’te. Detaylar ise ‘www.babylon.com.tr’de.

Haberin Devamı

Hüsnü Arkan ve Sevda Deniz Karali’den yeni düet

Hüsnü Arkan’ın ‘Kanat Sesleri’ albümünün 10. ve son şarkısı ‘Gel Buluta Bakalım’ dinleyicisine kavuşuyor. Hüsnü Arkan’a bu şarkıda genç müzisyen Sevda Deniz Karali eşlik ediyor. Şarkının sözleri, insanın gençliğiyle söyleştiği içsel bir dertleşmeyi anlatıyor.

Firavun Tutankhamun İstanbul’da

100 yıldır her yaştan milyonlarca insanın ilgisini çekmeye devam eden ünlü firavun Tutankhamun’un hazineleri sergisi, UniqExpo İstanbul’da 20 Ocak Cuma günü açılacak. Biletleri, Biletix ve Mobilet platformlarından satışa sunulan sergi için ünlü tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, “20. yüzyılın en büyük arkeolojik keşfi olan ve ilk kez Türkiye’ye gelen Tutankhamun hazinelerini, tarihe, kültüre, sanata ilgi duyanların yanı sıra her yaştan öğrenci mutlaka görmeli” demişti. Ailecek gezilebilecek bu ilginç sergiyi kaçırmayın.

Ocakta vizyon sürprizlerle dolu

Ocak ayı dolu vizyon takvimiyle geldi. Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Sevda Mecburi İstikamet’ ve Steven Spielberg'in yeni filmi ‘Fabelmanlar’ cuma günü vizyona girdi. 13 Ocak’ta ise Cenk Çelik'in yönettiği ‘İllegal Hayatlar: Röportaj Adam’ filmi gösterime giriyor. Ata Demirer’in yeni filmi ‘Bursa Bülbül’ü de 13 Ocak’ta Disney+’ta yayınlanacak. 2022’de çok konuşulan, Darren Aronofsky’nin son filmi ‘The Whale/Balina’ ise vizyona girmeden önce 16-17 Ocak'ta İKSV Galaları'nda gösterilecek. Filmin biletleri Passo’da satışta.

Haberin Devamı

Volkswagen Arena’da konser şöleni

Sevilen şarkıcı ve söz yazarı Emir Can İğrek, 13 Ocak Cuma günü Volkswagen Arena’da, muhteşem bir konserle sahnede olacak. Bu özel gecenin biletleri iticket’ta. Duman da 20 Ocak akşamı, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Duman konserinin biletleri de Biletix, Bubilet ve iticket’ta satışta.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder