Gözde Hatunoğlu Roket’ten yeni şarkı
HABERİ PAYLAŞ

Roket’ten yeni şarkı

Roket grubu ‘Kurtar Beni’ ile yeniden başladığı serüvenine ‘Issız İstasyon’ şarkısı ile devam ediyor. Şarkı, rutinde kaybolmuş bir insanın psikolojik durumunu anlatıyor. Kayıtları Gökhan Çevir (Gitar), Can Tuvuo (Bass) ile yapılan şarkının mix ve mastering işlemini Uğur Memiş ve Selim Sayari üstlendi.

Roket’ten yeni şarkı

Gizem Ergüder, ‘Kaçalım mı?’ diyor

Kendine özgü sesi ve yorumuyla müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan Gizem Ergüder, ‘Kaçalım mı?’ isimli yeni teklisini yayınladı. Sözü ve müziği Gizem Ergüder ile Mert Özçiftci’ye ait. Klip yönetmenliğini ise Recep Yılmaz üstlendi.

Haberin Devamı

Roket’ten yeni şarkı

Şehir Tiyatroları’ndan 23 oyun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2022’nin ilk ayında 23 oyunla “Perde!” diyor. ‘Hastalık Hastası’, ‘Ay Carmela’, ‘Veba’, ‘Kısraklı Kadın’, ‘Moby Dick’, ‘Öldün Duydun mu?’, ‘Kutlama’, ‘Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin’, ‘12. Gece’ gibi oyunlar seyirciyle buluşacak.

Roket’ten yeni şarkı

İş Sanat’tan yeni yıla hızlı başlangıç

İş Sanat, Fatih Erkoç’un İstanbul Superband ve Selen Beytekin ile yer aldığı caz konseriyle 6 Ocak’ta yeni yıla hızlı bir giriş yapacak. Maximum Uniq Hall’da gerçekleşecek konserlerin yanı sıra İş Sanat, Yaşar Kemal’in ‘Tek Kanatlı Bir Kuş’ eserini seyircisine sunacak. Hikaye dinletisi 17 Ocak Pazartesi İş Sanat’ın YouTube kanalında yayınlanacak.

Roket’ten yeni şarkı

Mor ve Ötesi’nden albüm müjdesi!

Uzun süre sonra yayınladıkları ‘Forsa’ ile en çok dinlenenler arasında yerini alan Mor ve Ötesi, iki haftanın ardından ‘Dünyaya Bedel’ adlı yeni şarkılarını yayınladı. Grup, 10 yıl aradan sonra 2022’nin ilk aylarında çıkaracakları ilk stüdyo albümünü de müjdeledi.

Roket’ten yeni şarkı

HAFTANIN KİTAPLARI

Kafka Kitap’tan iki eser

Kafka Kitap, Aralık 2021’de, tarihçi, yazar ve çevirmen Sadık Usta’nın yeni serisinin ilk kitabı ‘Şüphenin Tarihi-Felsefeye Giriş’i ve İngiliz edebiyatının yaşayan en sıra dışı isimlerinden Jeanette Winterson’ın, Noel sezonu için yazdığı öykülerden oluşan ‘Noel Günleri’ adlı kitabını edebiyatseverlerle buluşturdu.

‘İklim Krizinin ABC’si’

Yeni İnsan Yayınevi, Yuvam Dünya Serisi'ne Yoram Bauman'ın yazdığı, Grady Klein'ın resimlediği ve Tuğba Elçin'in Türkçeye çevirdiği ‘İklim Krizinin ABC’si’ kitabını ekliyor. Eğer iklim uzmanı değilseniz, bu çizgi roman size iklimler hakkında bilmeniz gereken tüm detayları anlatıyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder