Gözde Hatunoğlu WOLFEST’23'ün programı dopdolu
HABERİ PAYLAŞ

WOLFEST’23'ün programı dopdolu

Bu sene ikincisi gerçekleştirilecek WOLFEST’23; doğa, spor ve müzik tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda düzenlenecek festivalde Bedük, Can Bonomo, Deniz Sipahi, Evdeki Saat gibi isimler sahne alacak. Günlük ve kombine erken dönem biletleri www.passo.com.tr, Mobilet ve SPX mağazaları üzerinden satışta.

ANDRÉAS LANG’DAN ‘KIRIK HATIRALAR’

Andréas Lang’ın kişisel sergisi ‘Kırık Hatıralar’, 24 Haziran’a kadar Depo İstanbul’da görülebilir. Yıllardır Türkiye’de hafıza ve tarih üzerine çalışan Lang’ın sergisi, görünmez kılınan bir kolektif hafızaya dair görünür ipuçları bırakıyor.

Haberin Devamı

METROHAN’DA KONSERLER VE SÖYLEŞİLER BAŞLIYOR

Metrohan’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser ve söyleşiler başladı. Nisan ve mayıs aylarında etnik, caz, Türk müziği gibi farklı tarzlarda gerçekleşecek konserlerin yanı sıra, birbirinden farklı isimlerin katılacağı söyleşi programlarına tüm İstanbullu sanatseverler davetli. Etkinlikler ücretsiz.

NEVRA SEREZLİ, ‘AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR’LE YENİDEN SAHNEDE!

Tiyatrokare tarafından sahnelenen ve Nevra Serezli’yi tam 11 sene sonra sahnelere döndüren ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ oyunu Türkiye turnesine çıktı. 18 Nisan’da Kütahya’dan başlayacak turne, birçok ili gezdikten sonra 1 Haziran’da İstanbul’da son bulacak. Oyunun programı ve biletleri Biletinial’da.

ÇOCUKLARA ÖZEL OPERA

DenizBank Çocuk Operası, ‘Wolfie Harikalar Operasında’ adlı eseriyle, Zorlu PSM Platinum Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Opera alanında bir ilk olan; çocukların hayal güçlerini zenginleştiren bu eser, 22 Nisan’da, saat 13.00’te sahnelenecek. Mozart’ın küçüklüğü olan Wolfie’nin müzikli maceraları sizi bekliyor.

HAFTANIN KİTAPLARI

VAZGEÇME SANATI

Öfke, pişmanlık ve kırgınlıkla mı mücadele ediyorsunuz? Mutsuz hissetmenize neden olan şeylere mi takılıp kalıyorsunuz? Acı verici anılar, pişmanlık ve utanç gibi duyguları yük etmekten bıktıysanız, değişiklik yapmanızın zamanı geldi demektir. ‘Vazgeçme Sanatı’ bu değişikliğin olanaklarını aktarıyor okura.

Haberin Devamı

DEMİRYOLU ÇOCUKLARI

Edith Nesbit, hayatın tüm zorluklarına göğüs gererken çevrelerini de dönüştüren üç kardeşin hikâyesini anlatıyor ‘Demiryolu Çocukları’nda. Londra’da mutlu bir hayat sürdüren Roberta, Peter ve Phyllis’in hayatı, babalarının bir gün evden ayrılmak zorunda kalmasıyla altüst olur. Anneleriyle birlikte başka bir kasabaya taşınmak zorunda kalırlar.

BÜYÜCÜLER ÇAĞI

Uzun yıllar Philosophie Magazin dergisinin yayın yönetmenliğini yapan Wolfram Eilenberger; iki dünya savaşı arası dönemde 1920’lerin ruh halini, büyük belirsizliği filozofun hayatı üzerinden anlatıyor. Aniden ortaya çıkan Martin Heidegger, servetini reddetmiş bir milyarderin oğlu Ludwig Wittgenstein ve Ernst Cassirer‘in hikayesi…

ANAVATANDA NEFRET

Cynthia Miller-Idriss nefretin üretildiği fiziksel ve sanal alanlara merceğini doğrultuyor ve “Aşırı sağcılar nerede taraftar topluyor?”, “Gençler günlük yaşamlarında aşırılıkçı mesajlarla ne zaman karşılaşıyor?” gibi sorulara cevaplar arıyor. Özellikle gençlerin çeşitli ortamlarda nasıl hedef alındığını analiz ediyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder