Gözde Hatunoğlu Yeni yıl coşkusu Wonder Village’de!
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yıl coşkusu Wonder Village’de!

21-30 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak Wonder Village, yeni yıl ruhunu en eğlenceli şekilde yaşatacak! Wonder Village’de, 23 Aralık’ta Kalben, 24 Aralık’ta Jabbar, 25 Aralık’ta Lalalar, 27 Aralık’ta Elephanz, 28 Aralık’ta Mert Demir, 29 Aralık’ta Waldeck, 30 Aralık’ta ise Büyük Ev Ablukada konserleri olacak. Atlıkarınca, buz pateni pisti, kış lezzetleriyle dolu yeme içme alanları, hediyelik alışveriş stantları bu yılbaşı kasabasında sizi bekliyor olacak. Biletler Biletix’te, Biletino’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde.

Haberin Devamı

Yılı tiyatroyla kapatın

İBB Şehir Tiyatroları, 16 oyunla seyircisiyle buluşuyor. 2022-2023 tiyatro sezonunun temasını, ‘İstanbul Klasiklerle Buluşuyor’ olarak belirleyen Şehir Tiyatroları, yerli ve yabancı klasiklerle birlikte yeni yazarların oyunlarına da yer veriyor. ‘Benim Küçük Yıldızım’, ‘Fosforlu Cevriye’, ‘Veba’, ‘Hastalık Hastası’, ‘Hamlet’, ‘Yaftalı Tabut’, ‘Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin’, ‘İfigenya’, ‘Kimse Öyle Şeyleri Konuşmuyor Artık’ ve ‘Bir Gece Masalı’ adlı oyunlar, 21-25 Aralık arasında Şehir Tiyatroları sahnelerinde olacak. Program ve biletlerle ilgili bilgiler Şehir Tiyatroları sitesinde.

Dengi Dengine ‘Körkütük’ oldu

Dengi Dengine grubunun yeni teklisi ‘Körkütük’, Vigor Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. ‘Çok Yalnızım Ulan’ şarkısıyla yakaladığı çıkışı, yeni EP’siyle sürdürmek isteyen Dengi Dengine, yedinci teklisi ‘Körkütük’ü dinleyicisine sundu. Grup, klavyede Kutal Gürkan’la ve geri vokalde Pelin Ocak’la müzikal kalitesini arttırıyor.

SİYAD’ın yeni başkanı Esin Küçüktepepınar oldu

Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), geçen hafta düzenlenen genel kurulda, yeni yönetimini seçti. Seçimler sonucunda Esin Küçüktepepınar, Şenay Aydemir, Burak Göral, Olkan Özyurt ve Müge Turan, SİYAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi. Esin Küçüktepepınar ise SİYAD’ın yeni başkanı olarak görev yapacak.

Sinemalarda şenlik var

Yılın bitmesine sayılı günler kala, sinema seyircisini ses getiren birçok film bekliyor. Emin Alper’in, dünya çapında beğeni toplayan yeni filmi ‘Kurak Günler’, bir yeni yıl komedisi olan ‘Vahşi Gece’, “Ben art-house’dan vazgeçmem” diyenler için ‘Prima Facie’ ve elbette yıllardır merakla beklenen, ‘Avatar’ın devam filmi ‘Avatar: Suyun Yolu’, salonlarda seyircisini bekliyor.

Haberin Devamı

Haftanın yeni kitapları

Epsilon Yayınevi’nin tasarladığı, Türkiye’nin ilk manga yayıncısı Senpai, ‘Radiant’ serisine devam ediyor. Tony Valente imzalı serinin üçüncü kitabı ‘Radiant 3’te, Nemesis adındaki canavarlarla dolu bir dünyada onları yenmek için her şeyi yapmaya hazır olan Seth’in maceraları tüm heyecanıyla devam ediyor. VakıfBank Kültür Yayınları ise yazı ve edebiyat alanında kıdemli iki araştırmacı olan William Germano ve Kit Nicholls’un kaleme aldığı ‘İzlence: Akademik Derse Hazırlık’ isimli eserini, Türkçede ilk kez okurla buluşturuyor. Kitap, öğrencilerin öğrenimlerinde en yüksek faydayı sağlayabilmeleri için bir yol haritası çiziyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder