Hakan Çelik En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4
HABERİ PAYLAŞ

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

Dinamik tasarımı, geliştirilen teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımlarıyla yeni Toyota RAV4 Türkiye'de de büyük ilgi görmeye aday.

Öncüsü olduğu SUV segmentinde 2017 ve 2018’i ‘Dünyanın en çok satılan SUV modeli’ olarak tamamlayan Toyota RAV4 tamamen yenilendi. Türkiye’de hibrit versiyonu satışa sunulacak olan 5’inci jenerasyon RAV4’ün Avrupa dinamik lansmanı Barcelona’da yapıldı.

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

DİKKAT ÇEKİCİ AYRINTILAR

Yeni nesil RAV4, karakteristik tasarım, daha üst düzey performans, kapasite ve yüksek güvenlik sunuyor. Yılın ikinci çeyreğinden itibaren hibrit versiyonu Türkiye pazarında yerini alacak olan RAV4, daha alçak ağırlık merkezi, artan gövde dayanımı, daha iyi yol tutuş, yüksek konfor, geniş kabin alanı, 580 litre bagaj kapasitesi ve güçlü tasarımı ile standartları yeniden belirliyor. RAV4 Hybrid, sessizliği, kabinde çok daha fazla konforu ve genişliği ile birlikte ince işçiliğe sahip ayrıntılarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

KENDİ KENDİNE ŞARJ

RAV4’ün Türkiye’de satışa sunulacak hibrit versiyonu, kendi kendini şarj eden güç ünitesiyle sınıfında benzersiz bir seçenek olmaya devam ediyor. 222 beygir güce sahip yeni 2.5 litre hibrit motor, elektrikli dört çeker AWD-i sistem ile zor şartlarda mükemmel bir performans gösteriyor.

TAM 720 BEYGİR!

Tofaş çatısı altındaki Fer Mas’ın temsil ettiği Ferrari, merakla beklenen yepyeni modelini ülkemizde satışa sundu.

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

Ferrari'nin 488 pista modeli neredeyse 7 otomobil gücünde motora sahip. 720 beygir gücünde 3.9 litrelik çift turbo beslemeli motorla donatılan, 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia ve 458 Speciale’deki V8 geleneğinin yeni temsilcisi Ferrari 488 pista, Türkiye’deki ilk iki müşterisine şubat ayı içinde teslim edilecek.

HYUNDAI'DEN DEV HAMLE

Hyundai, ‘Temiz Çevre ve Güçlü Bir Gelecek’ felsefesiyle otomotiv endüstrisine öncülük etmeyi amaçlıyor. Güney Koreli şirket 2025’e kadar 44 adet elektrikli modeli satışa sunacak. Toplam yatırım 2030’da tamamlanacak ve miktarı da 7 milyar dolar olacak. Yeni nesil hibrit ve hidrojen yakıt hücreli yeni modeller de yolda. Kendi kendine gidebilen Robo Taksi’ler de 2021’de öncelikle Kore’de trafiğe çıkacak.

Haberin Devamı

ELEKTRİKLİ 'KONA'

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin üreteceği hibrit ve elektrikli modeller çoğunlukla SUV olacak. Biz de Hyundai Assan ailesi olarak, satış ve satış sonrasındaki hizmetlerimize elektrikli modelleri eklemeyi de çok istiyoruz.

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

Özellikle, konforlu yapısı ve şık tasarımıyla çok ilgi çekebilecek ‘KONA Electric’ modelimizin Türkiye’de satılması adına önemli adımlar atıyoruz. KONA EV modelimizi satışa sunmak için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.

ŞAMPİYON ELEKTRİKLİ

Nissan’ın ödüllü ve tamamen elektrikli modeli LEAF, Avrupa’da 2018 sonuna kadar 40 bin 699 adet ile yılın en çok satan elektrikli otomobili oldu. LEAF’in Avrupa’daki başarısının ardında Norveç’in performansı dikkat çekti. Norveç, son yıllarda Avrupa’da elektrikli araca geçişin öncü ülkesi olarak, ülkede Nissan LEAF’i en çok satan model haline getirdi. LEAF 2018’de 12 binden fazla sattı. Nissan LEAF, Birleşik Krallık’ta da en çok satan elektrikli modeli oldu.

Haberin Devamı

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR

LEAF E-Plus, Nissan Intelligent Mobility’i ‘Akıllı Güç, Akıllı Sürüş ve Akıllı Entegrasyon’ alanındaki ilerlemeyle temsil ediyor.

Nissan LEAF, 322 km’ye varan sürüş menzili, neredeyse sessiz çalışan motoru, yumuşak ve hassas gaz pedalı ile birçok müşterinin ihtiyacını karşılarken, LEAF E-Plus 458 km’lik sürüş menzili sunuyor.

ÇEVİKLİKTEN ÖDÜN YOK

RAV4’ün vazgeçilmez özelliği ‘çeviklikten’ yeni tasarımda da ödün verilmiyor. Katlanan arka koltuklar, çift katlı bagaj zemini ile yeni rAV4 hybrid’in genişliği 10 mm artırılarak 1855 mm’ye çıkartıldı. 2015’te tanıtıldığı günden bu yana dünya çapında 10 milyon yeni araçta sunulan Toyota Safety Sense’in ikinci jenerasyonu rAV4 hybrid’de standart olarak bulunuyor.

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

AKILLI DÖRT ÇEKER

»Araç geliştirilmiş akıllı dört çeker sürüş teknolojisine sahip.

»RAV4 hybrid 100 km hıza sadece 8.1 saniyede çıkıyor.

»Toyota’nın birçok fayda sunan dördüncü jenerasyon kendi kendini şarj eden hibrit sistemi ilk kez yeni RAV4’te kullanılacak.

»RAV4 hybrid, 4.5 lt/100 km tüketimle dikkat çekiyor.

»Yeni kameralı dikiz aynası, daha iyi bir çevre görüş açısı sağlıyor.

REKABETTE YENİ SAYFA

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, SUV segmentinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ciddi ivme kazandığını belirterek şunları söyledi: “Yeni RAV4 Hybrid ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyoruz. Çok yoğun bir rekabete sahne olan SUV segmentine hibrit versiyonu ile yeni soluk getirecek ve kriterleri yeniden belirleyecek olan yeni RAV4 Hybrid, 25 yıldır pazarda güçlü duruşunu her zaman sergileyen bir Toyota modeli. Yeni tasarım diliyle kullanıcısını adeta eğlence ve maceraya davet eden RAV4 Hybrid, şehirde olduğu kadar şehir dışında da hobilerinin peşinden koşanların beklentisini karşılayacak bir yapıya kavuştu. Toyota Safety Sense sistemini RAV4 Hybrid’de standart olarak sunuyoruz. 2019’da Türkiye’de satış hedefimizi 1000 adet olarak belirledik.”

En çok tercih edilen SUV Toyota RAV4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder