Hakan Çelik Tucson lider oldu
HABERİ PAYLAŞ

Tucson lider oldu

Hyundai’nin başta Avrupa olmak üzere bir çok pazarda iddiasını artıran modeli Tucson, Türkiye’de de başarısını devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl eylül ayında satışa sunulan 1.6 litrelik dizel versiyonuyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai Tucson, C-SUV segmentinde ocak ayında 387 adetle şampiyon oldu ve ayrıca bir önceki yıla göre yüzde 26 artış gösterdi. Segment şampiyonluğu hedefiyle yıla başlayan Hyundai Tucson, böylelikle ocakta daralan pazara rağmen yüzde 20’lik bir pay elde etti.

Haberin Devamı

Tucson lider oldu

Avrupa binek otomobil pazarı da bir önceki yıla kıyasla yüzde 4 düşüş göstererek, 2019’a yavaş bir başlangıç yaptı. Yeni otomobillere olan talep, AB’nin beş büyük pazarı da dahil olmak üzere neredeyse tüm ülkelerde düşerken, Hyundai yükseliş trendini devam ettirdi ve bunda en büyük pay Tucson’un oldu. Ocak ayında Avrupa’da 10 binden fazla Tucson satışı gerçekleştirilirken Türkiye de 36 ülke arasında sekizinci sıraya yerleşti.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Türkiye’deki yükselişlerinde SUV modellerin büyük rol oynadığını söyledi. Hyundai, nisanda 1.6 litrelik dizel motora sahip kona modelini satışa sunacak. Yakında hibrit ve elektrikli SUV modeller de gelecek.

4 YIL GARANTİ BAŞLADI

Mercedes Benz, otomobil ürün grubunda müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla yeni bir uygulamayı devreye aldı. 1 ocak 2019 ve sonrasında Türkiye’de satılan tüm Mercedes otomobiller, kilometre sınırı olmaksızın 4 yıllık garanti ile sunulmaya başlandı. Premium segmentte bir ilk olan bu garanti uygulaması kapsamında; 1 ocak 2019 ve sonrasında trafiğe çıkan araçlar için, ilk 2 yıl boyunca binek otomobillerin kaporta işlemleri dahil bakım ve onarımlarının düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerinde yaptırılması halinde, 4’üncü yılın sonuna kadar geçerli garanti kapsamı ücretsiz olarak sunuluyor.

Tucson lider oldu

YENİ SKODA MODELLERİ GELDİ

Geçen yıl daralan pazarda çıkış gösteren Skoda, ürün gamını uygun fırsatlarla sunarak başarısını devam ettirmek istiyor. Geniş ve konforlu yapısı ve modern motorlarıyla dikkat çeken Superb, 2018’in en başarılı otomobillerinden olmuştu. Skoda, SUV, sedan ve hatchback 2019 modellerini showroomlara çıkardı. Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Yükselişimizi sürdürmek ve hızımızı kesmeden devam etmek adına, öncelikle markamızın lokomotif ürünü Octavia olmak üzere 2019 model yılı ürünlerimiz satışa sunuldu” dedi.

Haberin Devamı

Tucson lider oldu

765 BİN EURO!

DBS Superleggera, 0’dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede ulaşıyor. Aston Martin Türkiye distribütörü olan D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim kurulu Başkanı Nevzat Kaya DBS Superleggera’nın 675 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu açıkladı.

Tucson lider oldu

İngiliz Efsanesi Aston Martin’in yeni amiral gemisi olarak açıkladığı ‘DBS Superleggera' aston Martin Türkiye Showroom’larında yerini aldı. 715 beygirlik V12 motoru ile dikkat çeken otomobil, İngiliz üreticinin şu ana kadarki ürettiği en hırçın tasarımına sahip. kıvrımlı hatlarıyla oldukça ateşli görünen aracın kaputunun altında 715 beygirlik V12 ünite bulunuyor.

DAHA FAZLA GÜÇ İSTEYENLERE

Haberin Devamı

Yeni nesil Porsche 911’in Cabriolet versiyonu yollara çıkmaya hazır. Cabriolet'e has bütün gelişmiş özellikleri taşıyan Yeni 911 Cabriolet, ilk başta arkadan itişli Carrera S ve dört tekerlekten çekişli Carrera 4S olmak üzere iki versiyon ile satışa sunuldu. Coupe'nin modern hatlarını çağrıştıran yeni modelde, tam otomatik yumuşak tavana entegre bir arka cam pencere bulunuyor. Tavan, 50 km kadar hızlarda açılıp kapanabiliyor. 911 Cabriolet ilk başta arkadan itişli Carrera S ve dört tekerlekten çekişli Carrera 4S olarak piyasaya sunuldu. İki versiyon da 3 litrelik altı silindirli bir boxer motora sahip; 450 beygir güç ve 530 Nm tork üretiyor. Güç, yeni geliştirilen 8 vitesli, çift kavramalı şanzıman sayesinde aktarılıyor. Carrera S, sıfırdan 100 kilometre hıza 3.9 saniyede çıkıyor. Carrera 4S'in en yüksek hızı 304 kilometre ve sıfırdan 100’e 3.8 saniyede çıkıyor.

Tucson lider oldu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder