Hamit Turhan Nasıl yani Aykut hoca!
HABERİ PAYLAŞ

Nasıl yani Aykut hoca!

Haberin Devamı

Geçen yıl Trabzon’un penaltılarını gündeme getiren Aykut Kocaman psikolojik harekat için yine düğmeye bastı. Ancak bu kez dili sürçtü! “Değişen güç dengelerini hakemler iyi algılamış” sözü, bundan önce hakemlere baskı olduğunun itirafı değilse, nedir?

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durum, hiç kuşkusuz bütün Fenerbahçeliler’i duygusal bir atmosfere soktu. Daha kırılgan, daha öfkeli, daha hassas oldular. Gelgelelim, duyguların hakim olduğu bir ortamda sükunetini koruyacak, hislerinden ziyade mantığıyla hareket edecek insanlara da ihtiyaç vardır. Yaşanılanlar karşısında itidalli davranabilen bu kişiler, ait oldukları topluluğun bir adım önüne geçerek önderlik yaparlar. Onlara kısaca ‘lider’ deriz. Şu anda Fenerbahçe’nin böylesi bir lidere şiddetle ihtiyacı var. Bu potansiyeli taşıyacak ilk isim de hiç kuşkusuz Aykut Kocaman’dır.
[[HAFTAYA]]

Sükunetini korumalıydı


Zaten yapı olarak soğukkanlı bir kişiliğe sahip olan Aykut Hoca, fırtınaya tutulan gemiyi sakin bir limana çekebilirdi. Ancak ne var ki, o da zaman zaman duygularının esiri olabiliyor. Geçen yıl Trabzonspor’un penaltılarını gündeme getirerek büyük bir tartışma başlatmıştı. Aslında yaptığı psikolojik harekattı. Sonuçta başarılı da oldu! Bugün de aynı silahı devreye soktu. Fakat arada küçük bir nüans var. Bu kez dili sürçtü! “Değişen güç dengelerini hakemler iyi algılamış” sözü, bundan önce Aziz Yıldırım tarafından hakemlere baskı olduğunun itirafı değilse, nedir? Bu laf bumerang gibi gelir, Fenerbahçe’yi vurur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder