İrem Haliloğlu Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek?

Satürn 20 Aralık 2017’den beri yöneticisi olduğu Oğlak burcunda hareket ediyor.

17 Aralık 2020 tarihine kadar kalacağı bu burçta 30 Nisan’da başladığı retro hareketi 18 Eylül 2019 itibarıyla sona eriyor. Satürn’ün hareketleri bize neler getirecek anlatmadan önce Satürn’ü tanıyalım, bakalım kiminle dans ediyoruz?

Astrolojide gezegenleri ikiye ayırıyoruz diyebiliriz. Birincisi bireysel nitelikler kazandıran gezegenler, ikincisi Jenerasyon yani yavaş hareket eden ve uzun süre bir burcu ziyaret eden gezegenler. Satürn de tarafını seçmiş ve jenerasyon gezegeni olmuş. Çünkü bir burçta uzun süre kalıyor ve o süre içinde dünyaya gelen jenerasyonu da aynı disiplinle olgunlaştırıyor. Haritamızda olduğu yere sorumluluk ve kısıtlanma getiriyor. 7 yıllık döngülerle bizi imtihan ediyor. Bir turunu yaklaşık 29 yılda tamamlıyor. Hatta 28 yaşına gelene kadar hayatla ilgili sınanacağımız tüm konularda sınanıyoruz, sonra sıra büyük sınava Satürn Döngüsü’ne geliyor. Yeteri kadar sorumluluk alıp sabreder ve gerekeni yaparsak da hazine değerinde armağanlar sunuyor.

Haberin Devamı

Satürn'ün özellikleri

Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek

Satürn çalışanın hakkını veren bir yönetici ama elerken de gözyaşına bakmaz. Karmanın Lordu, diye anılır, mitlerde Kronos olarak adlandırılır. Zamanı, Oğlak ve Kova burçlarını yönetir. Sınavının türünü de içinde olduğu burcun temsil ettiği konulardan seçer.

2017 Aralık ayından beri de yöneticisi olduğu Oğlak burcunda hareket ettiği için şiddetli bir şekilde etkisini hissediyoruz.

Satürn - Oğlak etkisi

Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek

Oğlak burcu: soğuk mesafeli, dakik, garantici, stratejik, katı, disiplinli, gelenekçi, köklerine bağlı, materyalist ve hırslı bir yapıya sahiptir. Bu burcun arketipleri yaşlı, olgun, münzevi kişiler ve strateji uzmanlarıdır. Oğlak burcunun yaşam amacı saygınlık kazanmaktır ve bunu öz disiplinle gerçekleştirir. Bir hedef belirler ve bu hedefe ulaşana dek sabırla hareket eder. Satürn sizi sınarken 2020’ye kadar hangi konuda zorluyorsa Oğlak burcu gibi ol diyor. Retro hareketi boyunca da verdiği yükümlülüklerle ilgili sorumluluk almanız için zaman tanıyor, gözden geçir ve hareket et mesajı veriyor. Çünkü, hızlanmasıyla birlikte yeni sınavlarla karşımıza çıkacak. Yani geliyor gelmekte olan!

Haberin Devamı

Satürn hangi burcu hangi konuda sınıyor?

Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek

Yükselen Koç : Kariyer, evlilik hayatı ve sosyal statü ile ilgili sınavlardan geçiyor.

Yükselen Boğa: Yurt dışı konuları, akademik hayat, inançsal meseleler, uzak akrabalar ve uzak arkadaşlarla ilgili konularla sınanıyor.

Yükselen İkizler: Maddi kaynakların yetersizliği, borçlar, krediler, sağlık sorunları, ameliyatlar, eşin ailesi, miras meseleleri, ortak gelirler, burslar, cinsel hayatla ilgili sorunlar, cinsel sağlık sorunları, diş hastalıklarıyla sınav veriyor.

Yükselen Yengeç: Evlilik, uzun süreli ilişki, açık düşmanlar, hukuki konular, ortaklıklar, danışanlar, danışmanlık verdikleri ikili ilişkinin hakim olduğu tüm konularda sınanıyor.

Geliyor karmanın efendisi: Satürn ileri hareketi hangi burcu nasıl etkileyecek

Yükselen Aslan : İş hayatı, günlük yaşam kalitesi, rutin hastalıkları, evcil hayvanları, yanında çalıştığı kimseler, yanında çalışanlarla sınanıyor.

Haberin Devamı

Yükselen Başak: Flört, aşk, eğlence, hobiler, çocuklar, hayattan aldığı keyif, sanatsal faaliyetler ve yatırımlarla ilgili sınavlardan geçiyor.

Yükselen Terazi: Ev, aile, kökler ve ev yaşamı ile ilgili sınav veriyor.

Yükselen Akrep: Sosyal çevre, kardeş, kuzen, yakın arkadaş, komşular, üniversite öncesi bir öğrenci için eğitim, kısa seyahatler, sosyal medya, iletişim kendini ifade etme gibi konularda kısıtlanmalar yaşıyor.

Yükselen Yay : Maddi kazançlar, gelirler, öz değer duygusu, sahip olduğu kaynakları koruma ve konfor alanı ile ilgili alanlar engellerle karşılaşıyor.

Yükselen Oğlak: Kendini ifade etmek, sosyal alanda statüsünü ortaya koymak, hayat amaçlarını gerçekleştirmek konusunda büyük sınavlar veriyor.

Yükselen Kova: Bilinçdışı, akıl sağlığı, psikolojik meseleler, korkular, sağlık meseleleri ile ilgili olarak sınanıyor.

Yükselen Balık: Sosyal çevresi, toplumsal görünürlük, toplumla kurduğu temasta kısıtlamalar yaşıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder