Mehmet Coşkundeniz Açıklamayı sahnede yapmalıydı
HABERİ PAYLAŞ

Açıklamayı sahnede yapmalıydı

Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte öğretmenler için sahneye çıkıp şarkı söyleyecekti. Feshane’de düzenlenen konsere gelen öğretmenler ve yakınları 3 saat bekledi ama Melike Şahin konsere çıkmadı. Gerekçesi de “Aşırı rüzgar vardı” oldu.

Instagram hesabından, “Çok rüzgar varmış, hem belediye hem de ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın” diye duyuru yapan Melike Şahin’i İBB Kültür Dairesi “Rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız” diye yalanladı. Yani İBB, sahneye çıkmasını riskli bulmamış. Sonra Melike Şahin’in menajerlerinden açıklama geldi falan filan... Peki niye bu kadar dallanıp budaklandı? Orada binlerce kişi beklerken Melike Şahin iki dakika sahneye çıksa, “Hepiniz hoş geldiniz ama durumu görüyorsunuz. Bu rüzgarda sahneye çıkarsam sadece bizim değil, sizin de can güvenliğiniz tehlikeye girebilir. Size söz, en kısa sürede bu konseri tekrarlayacağım” dese şahane olmaz mıydı? Tabii sorun gerçekten rüzgarsa... İşte bunu yapmayıp sonra böyle açıklamalarla durumu düzeltmeye çalışırsan olmuyor maalesef. Mesela Melike Şahin, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşacak ‘Atatürk’e Saygı Albümü’ projesinden çıkarıldı. Projenin yapımcısı Murat Yıldırım, “Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e de yapılmış demektir” diyerek Şahin’in projede yer almayacağını söyledi. Menajer dediğin işte bu tür kriz durumlarında kendisini gösterir. Melike Şahin’e kuliste menajeri, “Çıkıp iki kelime söyle seyircilere neden sahnede olmadığımızı anlat” diyebilseydi bunların hiçbiri başına gelmezdi.

Haberin Devamı

Açıklamayı sahnede yapmalıydı

GÖR BAŞINA NELER GELİR

Melisa Döngel, “Arkadaşımın sevgilisini, beğenirim hoşlanırım ‘Asla yapmam’ demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım artık. Geçmiş olsun” deyince ortalık karıştı. Eh çok da uygun bir durum değil elbette. Ama başımızı kuma gömmeyelim, bunun örneklerine çok rastlıyoruz. Peki arkadaşınızın sevgilisiyle birlikte olursanız nelerle karşılaşırsınız?

Haberin Devamı

Açıklamayı sahnede yapmalıydı

1-DIŞLANACAKSINIZ

Birkaç arkadaşınız sizi anlasa da ‘hain’ damgası yemeniz kaçınılmaz hale gelir. Arkadaş gruplarınızda istenmeyen insan olacaksınız.

2-ZORLANACAKSINIZ

Yıpratıcı bir süreç başlayacak. İkiniz tek başınıza kaldığınızdan dolayı birbirinize saracaksınız. Bir süre sonra da suçlamalar başlayacak.

3-HUZUR BİTECEK

İçiniz içinizi kemirecek. Kendinize hep “Acaba doğru mu yaptık?” diye soracaksınız. Kendinizi bile ikna etme konusunda sıkıntılar yaşayacaksınız.

4-TEDİRGİN OLACAKSINIZ

Sevgilinizle gideceğiniz yerleri iyi seçmek durumunda kalacaksınız. Olur da ona rastlarsanız, o an neler olacağını kestiremeyeceksiniz.

5-SORULAR SORACAKSINIZ

Yeni sevgilinizin eski aşkı ile olan ilişkisini kafaya takacaksınız. Acaba onu mu çok sevdi yoksa sizi mi çok seviyor? Onunla mı çok mutluydu yoksa sizinle mi?

6-YORULACAKSINIZ

Yaşadığınız ilişkiyi canlı tutabilmek için iki katı efor harcayacaksınız. Başka bir çift için küçük bir tartışma, sizin için büyük bir kavgaya dönüşebilecek.

Haberin Devamı

7-İŞİNİZ AKSAYACAK

Özel hayatınızdaki bu huzursuzluk, işinize, okulunuza yansıyacak. Patronunuzdan, müdürünüzden, öğretmeninizden fırça üzerine fırça yiyeceksiniz.

8-BİTİREMEYECEKSİNİZ

Bir süre sonra bu ilişkinin bitmesi gerektiğine karar vereceksiniz. Ama bu kez de sevgiliniz tarafından korkaklıkla suçlanma ihtimaliniz var.

9-SÜRDÜREMEYECEKSİNİZ

Öyle ya da böyle, bitecek (istisnalar kaideyi bozmaz). Bittiğinde kendinizle yüzleşeceksiniz ve kendinizden daha da nefret edeceksiniz.

10-KINAMAYACAKSINIZ

Bu madde, ilişkiyi yaşayanlar değil, üçüncü kişiler için. Sakın ama sakın kınamayın. Sizin de başınıza gelir. Çünkü aşk kontrol edilebilen bir şey değildir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder