Mehmet Coşkundeniz Evli sevgilimin eşiyle de görüşüyorum
HABERİ PAYLAŞ

Evli sevgilimin eşiyle de görüşüyorum

10 yıllık evliliğim iki sene önce bitti. Bir oğlum var. Boşanmadan iki ay önce biriyle tanıştım. Evli, 40 yaşlarında ve iki çocuğu var. İki senedir beraberiz. Bu olaydan kimsenin haberi yok. Defalarca ayrılmayı denedim ama kabul etmiyor. Aynı zamanda eşiyle de görüşüyorum. Bana bir yol gösterin.

YALNIZ

Boşanma döneminde yaşadığın duygusal boşluk seni böyle bir ilişkinin içine itmiş. Öncelikle “Ayrılmak istiyorum ama kabul etmiyor” gibi edilgen bir cümlenin arkasına sığınmamalısın. Ayrılmak istediğini kararlı bir şekilde ortaya koymalısın.

Haberin Devamı

Belli ki bu kişi, senin ve eşinin sağladığı ortamdan gayet memnun. Üstelik sen o insanın eşiyle görüştüğünde büyük bir vicdan muhasebesiyle baş başa kalıyorsun. Yani sevgilin için hava hoş, bütün sorumluluğu sana yüklemiş. Belli ki boşanmayacak da. Bu ilişkiyi bitirmelisin. Çünkü bir gün ortaya çıkarsa yaşayacağın problem şimdikinden kat kat daha büyük olacak.

EVLİLİĞİMİZDE SEKS VE SADAKAT YOK

Sizin evlilikteki 5S kuralınız şöyleydi:

1-Sevgi, 2-Saygı, 3-Sabır, 4-Sadakat, 5-Seks. Kocam seks konusunda benim kadar istekli değil. Bu nedenle onu aldattım. Zaten severek de evlenmemiştik. Yani 5S’den 3’ü; seks, sadakat ve sevgi bizde yok. Geriye kalanlarla bizim evliliğimiz ne kadar sürer?

AYTEN

Pek fazla sürmez. Çünkü bu beşinin aynı anda olması gerekiyor. Zaten sevmediğiniz biriyle evlenerek hatanın en büyüğünü yapmışsınız. Seks bir ihtiyaç gibi görünse de insanların duygularını birbirlerine aktarmasının en güzel yoludur. Ayrıca sadakatsizlik de işin içine girince zaten bu evlilik için çoktan bitmiş diyebiliriz. Bu sorunu halledebilir misiniz bilmiyorum. Ama böyle devam etmeyeceğini biliyorum.

HAYATIMIN KADINI ALDATTI

25 yaşındayım. Hayatımın kadını olarak gördüğüm kişi beni evli ve çocuğu olan biriyle aldattı. Çok büyük bir yıkım oldu benim için. Bir yıl geçti ama hâlâ artçıları sürüyor, bir türlü kendime gelemiyorum. Kimseye güvenim kalmadı. Hayatıma yeni birilerini alma düşüncesi beni korkutuyor. Ne kadar daha devam edecek bu? GÜVENSİZ

Yaşadığın travmanın büyüklüğünü anlayabiliyorum. Aldatılma olayından sonra kişinin normal hayata dönmesi zaman alıyor. Ama bu sürede kişinin kendi kendini de tedavi etmesi gerekiyor. Her şeyden önce bilmelisin ki; aldatılman senin suçun değil.

Haberin Devamı

Gerekçesi ne olursa olsun aldatan kişi hatalıdır. Bazen hayatımızdaki kişinin kendimize pek de uygun olmadığını ancak böyle büyük bir olay sayesinde görebiliriz. Çünkü aşığızdır ve gözlerimiz kördür. Senin için de böyle olmuş. Yeniden sevmekten asla korkma. Hayatına yeni alacağın kişiler için “O da beni aldatır mı?” diye sorma. Çünkü emin ol seveceksin ve sevileceksin.

BENİ AFFET

SENSİZ HAYAT İSTİYORUM

Neden yaşadığımı, ne yaptığımı bilmeden dönüp duruyorum artık aynı yörüngede. Bugün yakıyorum bütün anılarımı, mektuplarımı, güllerimi. Sana ait her şeyi çıkarıyorum hayatımdan. Hayalini atıyorum odamdan. Bugün senin için son kez ağlıyorum. Çünkü artık hayata karışmak, yeni sevgilere yelken açmak istiyorum. Artık bir nedenim olsun istiyorum. Affet beni ama sensiz bir hayat istiyorum. ERHAN

Haberin Devamı

İLAN-I AŞK

BENİMSİN

Ben artık gece olunca yıldızlara bakmıyorum. Çünkü gözlerimdeki ışığı veren bir yıldız gibisin. Karanlıktan hiç korkmuyorum. Çünkü kalbimdeki karanlığı aydınlatan bir ay gibisin. Acı nedir bilmiyorum. Çünkü yüreğimdeki acıyı eriten bir kar gibisin. Sensiz bir aşk yaşamıyorum. Çünkü bedenimi aşka sürükleyen bir yel gibisin. Kısaca aşkım sen benim masum gözlü eşimsin. Sen yalnız benimsin. SENAY

ÖZLEDİM SENİ

Ne çok özledim seni bir bilsen. Ne çok arıyorum seni aynı kitabın siyah beyaz sayfalarında. Dönüşünü bekliyor aldığın çiçekler, şiirlerimiz, şarkımız. Sen gittiğinden beri ağlıyor siyah beyaz fotoğrafım. Bazen öylesine acıtıyor ki yokluğun. Sanki dün ayrılmışız gibi yenileniyor acın tarifsizce. Ayrıldığımızın o yağmurlu akşamında, yüzümde bıraktığın o ıslak, hüzün kokan ifade hâlâ silinmedi. Ne çok özledim seni bilsen. GÜLÇİN

Sıradaki haber yükleniyor...
holder