Mehmet Coşkundeniz Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi?
HABERİ PAYLAŞ

Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi?

GİTTİĞİNE DAİR 5 İŞARET

1-HİÇ MESAJ YOLLAMIYOR

Doğum günü, başına gelen kötü bir şey veya başka durumlar... Eski sevgilin hiçbir şekilde sana mesaj göndermiyorsa senin attığın mesajlara da yanıt vermiyorsa artık seninle kesinlikle ilgilenmiyor demektir. Takipten çıkmıştır, hayatında olan biten hiçbir şeyden haberdar olmak istemiyordur.

2-SOSYAL MEDYA TEMİZLİĞİ

Sosyal medyadaki fotoğraflarınızı temizlemiş. Hatta arkadaş gruplarındaki fotoğraflarını bile silmiş. Üstelik seni her yerden engellemiş. Bunun bir üst versiyonu daha var. Sosyal medya hesaplarını kapatmış. Yani senin ulaşmanı o kadar istemiyor ki; fake hesaplarla bile yazma ve takip etme olasılığını ortadan kaldırıyor.

Haberin Devamı

3-ORTADA GÖRÜNMÜYOR

Ayrılmış olabilirsiniz ama ortak çevreniz vardır, arkadaşlarınızla buluştuğunuz yerler vardır. İşte eski sevgilini artık oralarda hiç görmüyorsun. Senin bulunduğun ortamda olmak istemiyor. Tüm bağlarını kesmiş. Bu durumda bu ilişki için de “Tarihin tozlu sayfalarına gömüldü” demekten başka çare yok.

4-YENİ FLÖRTLER

Seni sosyal medyada engellememiştir ama koyduğu fotoğraflarla çok açık mesaj vermektedir. Belki romantik fotoğraflar değildir ama eğlenirken çekilmiş pozlarda hiç tanımadığın birileri vardır. Büyük olasılıkla o birileri eski sevgilinin yeni flörtleridir. Bu fotoğraflar da sana gönderilen mesajlardır.

5-BÜYÜK DEĞİŞİM

Ayrıldınız, işini değiştirdi, evini değiştirdi, hatta bulunduğunuz şehri bile değiştirdi. Kendi hayatında bir devrim yaptı. “Senden kaçıyor” demeyelim de bundan sonrak hayatında kesinlikle senin yerinin olmadığını gösteriyor. Senin devrimin de bunu artık kabul etmek olmalı.

Eski sevgilin gitti mi yoksa hâlâ sende mi

SENDE OLDUĞUNA DAİR 5 İŞARET

1-TAKİP VE BEĞENİ

Sosyal medyada seni takipten çıkmamış. Üstelik paylaşımlarını beğeniyor, arada emoji şeklinde bile olsa yorumlar bırakıyor. Kendi paylaşımlarında da eski günlere ve mutlu bir aşka duyduğu özlemi ima eden sözlere yer veriyor. Hala senden umutlu, hala sana sevdalı.

2-ARAMA BAHANELERİ

“Kandilin mübarek olsun”, “Bayramın kutlu olsun”, “Mutlu doğum günleri”, “Deprem oldu, iyi misin?” gibi bahanelerle seni arayıp mesaj mı atıyor? Ya da sen bir sebeple mesaj attığında saniyesinde geri mi dönüyor? O daha bir yere gitmemiş, senden bir işaret bekliyor.

Haberin Devamı

3-ANILARDAN DEM VURMAK

Bir şekilde karşılaştığınızda ne yapıp edip konuyu eski günlere getiriyor. Senin de burnunu sızlatacak tatlı anılardan söz ediyor. Yani “Biz aslında çok mutluyduk ama salaklık yapıp bu günlerin kıymetini bilemedik. Neden yeniden denemiyoruz?” sorusunu bu şekilde soruyor.

4-KARŞINA ÇIKIYOR

Gittiğin yerlerde onu görüyorsun. Bu başlarda tesadüf gibi gelebilir ama emin ol değil. O sırf seninle karşılaşmak için nerelerde olabileceğini tahmin ediyor ya da sosyal medyadan takip ediyor. “Ben daha ölmedim”i göstermek için de hep çevrende görünüyor.

5-SENİ MERAK EDİYOR

Hayatına yeni birini aldın mı? İşte hala sende olan sevgilinin her gün kendine sorduğu soru bu. Bazıları bunu direkt olarak sorabilir. Ama çokça bunu öğrenmek için ortak arkadaşlarınıza başvurur. Ah bu arada, birinin olması da hemen vazgeçeceği anlamına gelmiyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder