Mine Ayman Aşk ve tutkuyla geçecek bir hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Aşk ve tutkuyla geçecek bir hafta sonu

Haberin Devamı

7 – 9 EKİM HAFTA SONU

Hafta sonu Ay’ın Balık’ta oluşu ve Pazar günü itibariyle Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi, herkesin aşk hayatını harekete geçirecek, yeni bir ilişkiye başlamak ya da var olan ilişkiyi canlandırmak için harika ve sürprizlerle dolu bir hafta sonu bizi bekliyor. Organizasyonlara katılmak için de harika günlerdeyiz, kendinizi aşkın ya da sosyal ortamların akışına bırakın…

7 Ekim Cuma; Merkür ve Satürn arasındaki kavuşumla birlikte hayatımızda bir şeyler harekete geçebilir ve güzel bir gelişme yaşayabiliriz. Merkür ve Satürn arasında gerçekleşen kavuşum, uzun zamandır sabırla beklediğiniz bir haberin size ulaşmasını sağlayabilir, özellikle iş hayatıyla ilgili yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız gerekli desteği bulabilirsiniz. Patron ya da müdürden destek almak, önemli kişilerle görüşmek, özellikle erkek yöneticilerle anlaşma yapmak ve destek almak için çok uygun günlerdeyiz.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.

*Aşırı yürüyüş.

*İştah ve kilo artışı.

*Tartışmalar.

*Aşırı merak.

Bu hafta Cuma günü “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

8 Ekim Cumartesi; Venüs ve Neptün arasındaki üçgen açı aşk adına ya da sosyal hayat adına olumlu geçecek bir hafta sonunun bizi beklediğinin bir işareti olabilir. Sevgiliyle ya da dostlarla plan yapmak ve organizasyonlara katılmak için enerji dolu bir hafta sonu bizi bekliyor. Yeni bir ilişkiye başlamak ya da var olan ilişkiyi geliştirmek için uygun günlerdeyiz.

Ayrıca hayal gücümüz ve yaratıcılığımız çok yüksek olacak, aklımıza çılgın fikirler gelebilir ya da fantezi dünyamızın derinliklerine dalabiliriz. Ay da gün boyu Balık burcunda olacağı için, romantizmin doruklarına çıkmak mümkün. Burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ya da Yengeç olanlar her anlamda çok şanslı olacaklar.

9 Ekim Pazar; saat 08:40 itibariyle Venüs Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak ve aşk hayatımızda büyük bir hareket başlayacak. Duygularımızı göstermek, aşkımızı dolu dolu yaşamak isteyeceğiz. Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep olanların hem şansları hem de cazibeleri çok artacak, bugün itibariyle 1 ay boyunca Akrep’ler doğru konsantrasyona ulaşabilirlerse her istediklerini elde edebilecek bir enerjiye ve güce sahip olacaklar. Aşkta tutku, kıskançlık ve sahiplenme ön planda olacak!

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.

*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.

*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.

*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.

*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Cumartesi ve Pazar günü hayatımıza mor ve kırmızı renklerini sokalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder