Murat Gülderen Astrolojiye yapay zeka dokunuşu
HABERİ PAYLAŞ

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

Geliştirilmiş yapay zeka destekli mobil uygulamalar ile birlikte astroloji bilimi daha da erişilebilir ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya başladı. Burç yorumlarından doğum haritalarına, gökyüzündeki hareketlerden size en uyumlu kişi eşleştirmelerine kadar derinlemesine öneriler ve tahminler sunan bu uygulamalar, kişinin yaşam yolculuğunu anlamasına yardımcı oluyor. Bu haftaki yazımızda milyonlarca kişinin meraklısı olduğu astrolojiye yön veren ve pek çok temel özelliği ücretsiz olan bazı popüler uygulamaları inceledik.

Haberin Devamı

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

KARMA: Bu uygulama günlük burç yorumları dışında doğum haritanıza göre size en uygun çevrimiçi kişileri bulup eşleştirme yapıyor. Eşleştiğiniz kişilerle uygulama üzerinden sohbet edebiliyorsunuz. Hedef, en kısa sürede ruh eşinizi bulmaya yardımcı olmak. Ücretsiz olan bu uygulamada eğer günde 10 eşleşmeden daha fazlasını isterseniz üyelik paketi almanız gerekiyor.

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

NEBULA: Doğum haritası desteğiyle diğer burçlarla uyumunuzu analiz ederek en mutlu olabileceğiniz burçları yüzdesel olarak önünüze getiriyor. Uygulama aynı zamanda romantik ilişkiler dışında iş arkadaşlarınızla olan uyumu da analiz ediyor ve günlük önerilerde bulunuyor. Nebula sayesinde Güneş ve Ay burçlarınızın yanı sıra kişiliğinizi etkileyen diğer gezegenler hakkında bilgi edinerek kendinizi ve sevdiklerinizi daha derinlemesine anlayabilirsiniz.

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

ASTROPIA: Bu uygulama, doğum haritanızı inceleyerek doğduğunuz andaki gezegenlerin dizilimlerini ortaya çıkarıyor. Güneş, Merkür, Mars ve Venüs’ü izleyerek bunların size getireceği fırsatları ve zorlukları bildiriyor. Uygulama ayrıca sevdiğiniz kişinin doğum haritası da yüklendiği takdirde ilişki uyumunu da analiz edebiliyor.

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

YODHA: 300’den fazla astrologdan oluşan ekiple hizmet veren bu uygulama, doğum haritasına göre sorulan ‘aşk, evlilik, ilişki tavsiyesi, iş, para, yeni iş fırsatları’ gibi sorulara yanıtlar veriyor. Örneğin uygulamaya, ‘kariyer planımı değiştirmem gerekli mi ya da 2024’te hayatımın aşkıyla tanışma olasılığım nedir?’ şeklinde sorular yöneltebilirsiniz.

Haberin Devamı

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

NUMIA: Numeroloji özelliği sayesinde sayısal kombinasyonların insan hayatına etkisini inceleyen, kişiler arası uyumlulukları analiz eden, gezegenlerin konumlarına göre hayat dalgalanmalarını gösteren Numia da en etkili uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama aynı zamanda yine doğum haritası eşliğinde kişinin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ediyor. Uygulamanın ücretli bölümünde ise profesyonel astrologlarla 7-24 sohbet edebiliyorsunuz.

TEKNO TURU

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

Çin’de yer alan Northwestern Polytechnical Üniversitesi’nde, görme engellilere rehberlik etmesi için yapay zeka destekli robot köpek geliştirildi. Köpek, engelleri aşıyor, yol gösteriyor ve işaretleri algılıyor.

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

Matrix Fitness, yeni akıllı bisikleti Virtual Training Cycle’i 239 bin 900 TL’den satışa sundu. Geniş dokunmatik ekrana sahip cihazın hafızasında onlarca antrenman programı ve sayısız antrenman bölgesi yer alıyor. Yani cihaz, dünyanın en güzel yerlerinde spor yapma deneyimi sunuyor.

Astrolojiye yapay zeka dokunuşu

Xiaomi, tek şarjda 7 saate kadar telefon görüşmesi yapabilen ve 10 saate kadar müzik çalabilen gözlüğü Mijia’ı tanıttı. Gözlük, altı adet değiştirilebilir çerçeve seçeneğiyle geliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder