Murat Gülderen Gözler elektronik kampanyalarında
HABERİ PAYLAŞ

Gözler elektronik kampanyalarında

Hemen her üründe büyük fırsatların sunulduğu geleneksel kasım ayı indirimlerine sayılı günler kaldı. Özellikle fiyatları bir yılda en az iki kat artan elektronikte vatandaşın ciddi indirim beklentileri var. Bu alanda hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen MediaMarkt Türkiye Pazarlama ve e-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan, “Şu an herkes kasım indirimlerine odaklandı. Burada Rekabet Kurulu’nun çok net kuralları var. Son 30 gün içerisinde yapmış olduğunuz en düşük fiyattan daha düşük bir indirim vermeniz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Gözler elektronik kampanyalarında

AIRFRYER VE SÜPÜRGEYE BÜYÜK TALEP OLACAK

Kasım ayının 3’ünden itibaren 5 ayrı promosyon dalgası başlatacaklarına dikkat çeken Ünvan, şunları söyledi: “Teknolojide belli kategorilerde ciddi indirimler bekleniyor. Özellike, airfryer, robot süpürge ve kahve makineleri satışlarında ciddi bir atılım bekliyoruz. Türkiye, ayrıca çok büyük bir beyaz eşya pazarı. Bizdeki kadar evlilik ve boşanma hiçbir yerde yok. Öğrenci sayımız da çok fazla. Sürekli bir ev taşıma söz konusu. Teknoloji perakendesi cirosal bazda Türkiye’de yılda yüzde 100’ün üzerinde büyüyor.”

TÜRKİYE’DE ÜRETİM HAZIRLIKLARI VAR

Tolga Ünvan, TV’de ‘Peaq’, mikrodalga fırın ve süpürgenin de dahil olduğu küçük ev aletlerinde ‘Koenic’ adlı private label (özel marka) markalarını Türkiye’ye getirdiklerine vurgu yaptı. Ünvan, “Önümüzdeki dönem, ISY ve OK markalarının da Türkiye’de satışına başlayacağız. Bu markalar yüzde 40’a varan fiyat avantajı sağlıyor. Ayrıca TV ile birlikte bazı küçük ev aletlerinin Türkiye’de üretimi için görüşmeler yapıyoruz. Türkiye bizim en hızlı büyüdüğümüz ülke” dedi.

6500 METREKARE DENEYİM MAĞAZASI

Türkiye’de 96 mağazaya ula+ştıklarını belirten Ünvan, “29 Ekim’de Marmara Park AVM’de Türkiye’nin en büyük elektronik deneyim mağazasını açıyoruz. Büyüklüğü 6 bin 500 metrekare. Adı ‘MediaMarkt Tech Arena’ olacak” diye konuştu.

TURKCELL’DEN 100’ÜNCÜ YIL HEDİYESİ

Turkcell, Cumhuriyet’in 100’üncü yaşına özel bir dizi kampanyaya imza atıyor. TV+, fizy, BiP, lifebox ve GAME+’yı tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak açan Turkcell, Salla Kazan ile de milyonlarca kişiye 10 GB internet hediye ediyor. Kampanyaya 31 Ekim’e kadar katılanlar, TV+’ın içeriklerine 7 gün boyunca erişebilecek. Cumhuriyet’in anlam ve önemini anlatan pek çok içerik de 29 Ekim’e özel TV+’ta yayınlanıyor. Turkcell’in kişisel bulut depolama hizmeti lifebox, kullanıcılarına Cumhuriyet’in ilk yıllarına ait özel fotoğrafların olduğu bir albüm de sunacak.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder