Murat Gülderen KOBİ'leri uçuracak ücretsiz programlar
HABERİ PAYLAŞ

KOBİ'leri uçuracak ücretsiz programlar

Yapay zeka analizleriyle birlikte artık geleneksel ticaret yöntemleri hızla rafa kalkıyor. Müşteri taleplerini doğru algılayan, sitenizin ne kadar verimli kullanıldığını anlık olarak ölçebilen, doğal dil işleme teknolojisiyle iyi bir yazılı iletişim kurabilen ve rakip performansını A’dan Z’ye inceleyen programlar sayesinde sıkı bir rekabetçi ortama girebilir, işletmenizi organik olarak büyütebilirsiniz.

Yapmanız gereken sadece birkaç dakikanızı ayırıp, bu programları nasıl kullanmanız gerektiğini anlamak.

Haberin Devamı

KOBİleri uçuracak ücretsiz programlar

HOOTSUITE

Bu program, işletmenize ait sosyal medya hesaplarını yönetmenize, strateji oluşturmanıza ve satış performansını ölçmenize yardımcı oluyor. İlk 30 gün ücretsiz olan bu program, size nasıl planlı paylaşımlar yapılabileceğini gösteriyor. Hootsuite aynı zamanda sosyal medya kanalları üzerindeki önemli sohbetleri takip ederek insanların ne hakkında konuştuklarını takip ediyor. Programı kullanmak için hootsuite.com’dan hesap oluşturmanız gerekiyor.

GOOGLE ANALYTICS

Bu yapay zekalı program da KOBİ’lerin web sitelerinin performansını izleyerek, müşteri davranışlarını analiz ediyor ve etkileşimleri takip ediyor. Bu sayede işletme sahiplerine web sitelerini optimize etmek için çeşitli öneriler sunan platformu kullanmak için analytics.google.com’a girip hesap açmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra, izlenecek web sitesini ekliyorsunuz. Sonrasında ise sitenizin performansı izlenmeye başlanıyor.

KOBİleri uçuracak ücretsiz programlar

WORDPRESS

İşe yeni başlayan girişimciler için ücretsiz wordpress.com kritik önem taşıyor. Bu platformda işletmeler, binlerce tema arasından birini seçerek kolayca bir web sitesi oluşturabilir, blog yazabilir ve ürünlerini veya hizmetlerini çevrimiçi olarak satabilirler. Burada aynı zamanda sitenizin özelliklerini genişletmeniz için SEO, sosyal medya, galeriler gibi pek çok ücretsiz eklenti de bulunuyor.

BOOMSOCIAL

Bu platform ise girişimcilerin ya da markaların online içerik stratejilerini geliştirmeleri için ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor. Ayrıca sektörünüzle ilgili Türkiye’ye özel veriler çıkartmanın yanında kendinizin ve rakiplerinizin sosyal medya performanslarını da analiz ediyor. Kullanmak için de boomsocial. com’dan hesap açmanız yeterli.

Haberin Devamı

KOBİleri uçuracak ücretsiz programlar

GRAMMARLY

Bu program da İngilizce yazılarınıza dilbilgisi kontrolleri yaparak işletmenizin iletişimlerini düzenlemenize yardımcı oluyor. Bazı hizmetleri ücretsiz olan programın aynı zamanda mobil uygulaması da var. Kullanmak için grammarly. com’dan hesap açmanız gerekiyor. Program özellikle uzun ticari metinlerde gözden kaçan hataları bulma konusunda kritik önem taşıyor.

SURVEYLEGEND

Kullanımı kolay bir arayüzle müşteri memnuniyetine yönelik anketler hazırlamanıza, bunları otomatik olarak analiz etmenize ve müşteri tepkilerini anında ölçmenize yardımcı oluyor. Burada rakiplerinizin bir adım önüne geçmek için ayrıca sektör ve pazar trendlerini de takip edebiliyorsunuz. Başlangıç paketi ücretsiz ancak Premium paketler ücretli olarak sunuluyor.

KOBİleri uçuracak ücretsiz programlar

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

AMBALAJ TASARIM YARIŞMASINA ÇAĞRI

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son teslim tarihi 16 Haziran olarak belirlendi. Kazananlara ‘ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu’ verilecek. Yarışma, güzel sanatlar ve mimarlık fakültelerinin grafik ve grafik tasarım, endüstri ürünleri tasarımı veya endüstriyel tasarım bölümleri ve bu bölümlere eşdeğer lisans öğrencilerinin katılımına açık. Ayrıca yarışmada birinci 12 bin TL, ikinci 8 bin TL, üçüncü 6 bin TL kazanacak. Başvurular, ambalaj.org.tr’den yapılıyor.

Haberin Devamı

KOBİleri uçuracak ücretsiz programlar

KISA... KISA... KISA...

BAKKALIN İHTIYACINI YAPAY ZEKA İLE ÇÖZÜYOR

İnternet üzerinden Türkiye genelindeki tüm bakkallara iade garantili ve uygun fiyattan toptan ürün tedariği sağlayan ToptanTR.com, müşterinin ihtiyacını yapay zeka algoritmasıyla tespit ediyor. ToptanTR Genel Müdürü Sezgin Şener, “Bakkalı, mahallelerindeki zincir marketlerle rekabet eder boyuta getiriyoruz. Üye işletmelerin haftalık ürün ihtiyaçlarını biliyoruz. Akıllı veri işleme teknolojilerimizi kullanarak her müşteri için özel olarak oluşturduğumuz veri bankasında satın alma sıklıklarını görüyor ve işletmeye özel yeni ürün önerilerinde bulunuyoruz” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder