Mustafa Bakacak Apartman fonu üniversiteliye burs olacak
HABERİ PAYLAŞ

Apartman fonu üniversiteliye burs olacak

Ankara Yenimahalle’de, maddi nedenlerle eğitime devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine ‘Okutan Yenimahalle Projesi’ ile karşılıksız burs desteği sağlanacak. Yenimahalle Belediyesi’nin Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle başlattığı proje, ilçe sakinlerinin de katılımıyla bir iyilik hareketine dönüşecek. İlçe sakinleri, apartmanlarında burs fonu oluşturarak projeye destek verebilecek. Eğitime desteğin; geleceğe, barışa, sevgiye, üretime, adaletli bir ülkenin yapılaşmasına destek vermek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe sakinlerini bu iyilik hareketine katılmaya davet etti.

Haberin Devamı

Apartman fonu üniversiteliye burs olacak

TÜRKİYE’NİN YAŞ DOSTU İLÇESİ GAZİEMİR

İzmir’de Gaziemir Belediyesi, Sarnıç Toplum, Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma ile Alzheimer- Demans Danışma ve Dayanışma merkezleriyle 60 yaş üstü bireylerin sosyalleşmelerine, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerine destek oluyor. Ata Evi’nde, 2022 yılında sudoku, kelime oyunları, spor, öykü atölyesi ve sohbet gibi 300 etkinlik düzenlendi. Alzhemier Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’ne üye olanlar, sabah sağlık çalışanı kontrolünde özel araçla alınıp merkezdeki aktiviteden sonra tekrar evlerine bırakılıyor. Sarnıç Toplum Merkezi’nde ise psikolog eşliğinde grup çalışmaları, atölyeler, eğitimler ve seminerler düzenleniyor.

Apartman fonu üniversiteliye burs olacak

SERACILIK MÜKEMMELİYET MERKEZİ ÜRETİM REKORU KIRACAK

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin tarımda vizyon projesi olan Seracılık Mükemmeliyet Merkezi’nde bu yılın ilk fideleri dikildi. Jeotermal topraksız tarım yapılan serada, yerli tohumlarla sekiz çeşit domates üretildi. 2022’nin altı aylık periyodunda hasat edilen 700 ton ürün İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük şehirlerde tüketiciyle buluştu. 2023 yılı hedefi ise 40 bin metrekare alanı kaplayacak şekilde 98 bin fide dikerek, üretim rekorunu kırmak. Laboratuvardan farksız bir ortama sahip seradaki fide dikimine Belediye Başkanı Ekrem Yüce de katıldı.

Apartman fonu üniversiteliye burs olacak

KONYAALTI SAHİLİNE TAM NOT

Antalya’da Konyaaltı Belediyesi, Avrupa’nın en büyük organizasyonlarından biri olan Plaj Hentbolu Finalleri’ne ev sahipliği yapacak. 8-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonun yapılacağı Konyaaltı Sahili’nde Avrupa Hentbol Federasyonu Plaj Hentbolu denetmenleri, incelemelerde bulundu. Heyet, kum kalitesini teyit ettiği sahile tam not verdi. Turnuvanın kentin tanıtımına ve spor turizmine katkı yapacağını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, plaj ve konaklama olanaklarının onaylanmasının ardından organizasyon için kolları sıvayacaklarını aktardı.

Haberin Devamı

Apartman fonu üniversiteliye burs olacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder