Mustafa Bakacak Bozova su sporlarının merkezi olacak
HABERİ PAYLAŞ

Bozova su sporlarının merkezi olacak

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde zor şartlarda milli müsabakalara hazırlanan kano sporcuları için Atatürk Barajı’nın kıyısında modern bir tesis yapılıyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan Su Sporları Merkezi’nde yatak odaları, yemekhane, kafeterya, antrenman havuzları ve duş alanları olacak. Tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu tesis sayesinde yarışlara en iyi şartlarda hazırlanabilecekleri günü sabırsızlıkla bekleyen sporcular, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür ediyor. Uluslararası standartlarda olacak tesisin hizmete açılmasıyla Bozova uluslararası su sporları müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek düzeye gelecek.

Haberin Devamı

Bozova su sporlarının merkezi olacak

EDEBİYATIN KALBİ ANTALYA’DA ATACAK

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 8’incisini düzenlediği Antalya Edebiyat Günleri bugün başlayacak. Antalya’yı edebiyatla buluşturacak etkinliğin açılışı ‘Sanat İnsanları’ sergisiyle yapılacak, şiir, okuma, imza günü ve panel ile devam edecek. Yarın Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gecede yılın ödülleri sahiplerini bulacak. Erendiz Atasü, Ali Cengizkan, Şenay Eroğlu Aksoy, Okşan Mağara ve Aslıhan Duman’a ödülleri takdim edilecek. Yazarların okuyucularıyla buluşacağı etkinlik, pazar günü sona erecek. Belediye Başkanı Ümit Uysal, herkesi dört gün sürecek etkinliğe davet etti.

Bozova su sporlarının merkezi olacak

ÇOCUKLAR BU KÜTÜPHANEYİ ÇOK SEVDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Nisan’da açılışını yaptığı Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi, yerel yönetim hizmetlerinde bir ilk oldu. Çocukları oyuncaklarla buluşturan kütüphaneye üye olanlar 14 günlüğüne ödünç oyuncak alabiliyor. Eğitici etkinliklerin düzenlendiği kütüphanede psikolojik danışmanlık hizmeti de veriliyor. Bugüne kadar 295 çocuğun üye olduğu kütüphane, 1471 oyuncak ödünç verdi. Ayrıca 166 çocuk/ergen ve ailesine psikolojik danışmanlık hizmeti veren merkezde, 227 bireysel görüşme yapıldı.

Bozova su sporlarının merkezi olacak

47 SAATTE YAPILAN PARK GUINNESS’E ADAY

İstanbul’da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın 5 günde bitirme sözünü verdiği 5 bin metrekarelik parkın, noter huzurunda yapılan çalışmalar sonucu 47 saatte tamamlandığını yazmıştım. Başkan Çalık, rekor sürede tamamlanan 9 Eylül 100. Yıl Parkı’nı çocuklara birlikte hizmete açtı. Cumhuriyetin 100’üncü yılını temsilen 100 çınar ve zeytin ağacı dikilen parkın yeni hedefini Başkan Çalık şöyle açıkladı: “Parkın Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi için başvuru belgelerini hazırlamaya başladık.”

Haberin Devamı

Bozova su sporlarının merkezi olacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder