Öner Döşer Yanlış hesap Bağdat'tan döner
HABERİ PAYLAŞ

Yanlış hesap Bağdat'tan döner

14 Haziran Pazartesi günü kesinleşecek Güneş-Neptün karesinin etkileri tüm haftaya yayılıyor. Önem verdiğimiz kişilerle ilişkilerde hayal kırıklığına açık olduğumuz, otorite figürlerinden beklentilerimiz yönünde yine hayal kırıklıklarına ve yanılgılara uğrama riskimizin fazla olduğunu bir haftadayız. İşler planladığımız gibi gitmeyebilir veya plan aşamasında doğru gibi gözüken işlerin aslında böyle olmadığı anlaşılabilir. İşte böylesi durumlarda devreye sokulacak bir B planı olmalıdır. Kısacası, planlarınızı ve kararlarınızı tekrar gözden geçirin. Düzeltmek ve yeniden şekil vermek gereken şeyler olabilir. Hata yapmaktan daha büyük sıkıntı, yapılan hatayı düzeltmemektir. Zararın neresinden dönülse kardır!

Haberin Devamı

Beklenmedik durum değişiklikleri

15 Haziran Salı günü, Satürn-Uranüs karesi ikinci kez kesinleşiyor. Bu açı, stabil kılmaya çalıştığımız işlerin ve genel geçer gördüğümüz prensiplerin değişime zorlandığı, kırılmaya başlayacağı bir zaman diliminde olduğumuzu anlatıyor. Beklenmedik durum değişiklikleri olabilir. Biz de bu yönde esnersek üstesinden gelebiliriz. Ama inatla ve ısrarla aynı şeyi devam ettirmeye çalışmamız yüzünden zarar görebiliriz. Satürn-Uranüs arasında zorlu açıların etkili olduğu zamanlarda doğada da değişim vardır. Bunun bir sonucu olarak doğal afetlerinde görülme olasılığı artabilir.

Tarihe damga vuran olaylar

Tarihte zorlu olaylarla örtüşen ama büyük keşif ve icatların da görüldüğü Satürn-Uranüs arasında bu döngülerde yaşananları başlıklar halinde toparlarsak:

· Ekonomik çürüme, bozulma ve ardından gelen ekonomik reform

· Güçlü görünen ulusların düşüşe geçmesi, önemli kurumların çöküşü

· Mutlakıyet ve demokrasi, konuşma özgürlüğü ve bastırılması arasındaki gerilim

· Orta yol inançlarına karşı isyankâr çıkışlar, muhafazakârlıktan radikalliğe dönüşüm

· Çevresel, ekolojik ve insani konuların üzerine gidilmesi, reformist hareketler

· İnsan hakları konusunda protestolar, işçi-işveren arasındaki huzursuzluklar

· Bilimsel konular, genetik, biyoteknoloji, mekanizasyon, uzay teknolojisi, nükleer enerjide reform ve yeni keşifler

Haberin Devamı

· Nükleer silahlanmanın yarattığı stresler

· Tuhaf hava olayları, doğal afetler, depremler

Sanatsal yaratıcılık zirvede!

Venüs ekstrem deklinasyonda seyretmeye devam ediyor. Dolayısıyla gerek ilişkilerde gerekse artistik ve sanatsal konularda ekstrem yaratıcılığa ve gelişecek durumlara açık bir zaman dilimindeyiz. Özellikle sanatsal konular ve bu alanda çalışan kişiler açısından çok verimli gelişmeler beklenebilir.

Şans ve fırsatlar geriliyor!

20 Haziran Pazar günü, şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, Balık burcunda gerilemeye başlıyor. İş kurma, önemli yatırımlar yapma, büyüme yönünde adımlar atmak açısından Jüpiter’in Retro zamanlarında daha fazla düşünerek hareket etmek yerinde olur. Balık burcunun doğum haritanızda denk düştüğü evin konularında gerilemeler, gecikmeler, şans ve fırsatların geri tepmesi gibi durumlarla karşılaşmamız olasıdır.

Göksel ruh ikizimiz

Stok Fotoğraf ID:854409518 Görsel ile birlikte Göksel ruh ikizimiz kısmını öne çıkarabilir miyiz?

Haberin Devamı

Astroloji haritalarımızda pek çok şeyi tespit edebiliyoruz. Peki ya ruh ikimizi? Ruh ikizimizi hep yeryüzünde aradık. Dünyevi partnerimiz olarak düşündük. Ama bazı eski filozof ve astrologlara göre ruh ikizimiz gökseldir. O, kişiye özgü ruhani varlıktır ve her insana gökyüzü tarafından tayin edilir. Yaşamı boyunca ruhun önderidir ve onun nihai amaçlarına ulaşmasına yardım eder. Aslında ruh, kendisine belirli bir zaman ev sahipliği yapan dünya veya dünyevi bedeni ile sınırlı değildir. Ruhun gerçek bedeni göksel bir bedendir ve o katışıksız, saf beden halen madde olmamış, eterik bir bedendir ya da ışık bedendir. Göksel ikizi, dünyevi bedendeki parçasının türlü aksiyonundan ve karşılaştığı olaydan haberdardır. Youtube’da Öner Döşer kanalımda yer alan “Göksel Ruh İkiziniz” başlıklı videolarda bu konuya detaylı yer verdim. İzleyebilirsiniz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

14 Haziran Pazartesi Otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkilerde hayal kırıklığına uğrama riskimiz fazla, kararlar ve yönler değişebilir. Özellikle günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde bu etki çok daha fazlalaşıyor. Beklenmedik durum değişikliklerine açık bir gündeyiz, hayati kararları bugün almazsak iyi ederiz. Akşam saatleri açısından da sert etkiler sürmekte, dikkatli olmakta fayda var.

15 Haziran Salı Sabah saatlerinde henüz gergin, değiştirici, sarsıcı ve zorlu enerji akışı devam ediyor. Satürn-Uranüs karesinin elektrikli bir atmosfere sebep olan etkileri devrede! Öte yandan, Ay’ın Merkür ve Güneş’le uyumlu açılarının etkin olduğu gün genelinde önemli konuşmaları, toplantıları yapmak, daha evvel konuştuğumuz şeyleri gözden geçirmek için uygun bir zaman diliminde olacağız. İkili ilişkiler açısından ise akşam saatleri gayet verimli gözüküyor.

16 Haziran Çarşamba Ekstrem durum değişikliklerine açık olacağımız bugün özellikle günün ilk yarısında harcamalarımızı abartmaktan ve müsriflikten uzak dursak iyi ederiz. Yatırımlar açısından da günün ilk yarısını tercih etmemekte fayda var.

17 Haziran Perşembe Sabah iletişimsel konularda uyumsuzluk söz konusu, önemli konuşmalar, toplantılar, başvurular için öğleden sonrasını kullanmak daha iyi olur. Öğleden sonra ilişkiler açısından destekler enerjiler var. Uyumlu yakalamak konusunda fırsatlar bulabiliriz. Kişisel bakım, estetik, güzellik ilgili konular, dekorasyon işleri için de tercih edebiliriz. Gece saatlerinde yanılgılara, hayal kırıklıklarına açık olacağız, beklentilerimizi çok yüksek tutmazsak iyi ederiz.

18 Haziran Cuma Özellikle öğlene kadar olan saatlerde uzlaşmakta zorlanacağımız bir atmosferde olacağız. Önemli pozisyondaki kişilerle görüşme ve başvurular açısından uygun bir zaman değil. Günün ikinci yarısı önemli girişimleri yapmak açısından daha uygun, akşam saatleri, sportif aktiviteler, yürüyüşler, yoga benzeri faaliyetlere zaman ayırmak açısından ideal görünüyor.

19 Haziran Cumartesi Gün genelinde yapacağımız konuşmalarda iyi neticeler elde edebiliriz. Merkür’ün gerilemekte olduğunu dikkate alarak daha evvel üzerinde konuştuğumuz konuları tekrar gündeme getirebilir, eksiklikleri giderebilir, yanlışlıkları düzeltebiliriz. Aklına güvendiğimiz kişilerden tavsiye ve destek alabiliriz. Gece saatleri ilişkilerde zorlanmalara işaret ediyor, farkında olalım.

20 Haziran Pazar Günün ilk yarısı ilişkiler açısından rahat akış veren bir zaman dilimi. Sevdiğimiz kişilerle bir araya gelmek, hoşça vakit geçirmek, yakın yerlere yolculuklar yapmak açısından harika bir gündeyiz. Bilgi alışverişleri de yapabiliriz. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter geri hareketine başlamak üzere durağanlaşıyor, dolayısıyla doğum haritamızda Balık burcunun denk düştüğü alanda bir şeylerin bir müddet için gerileyeceği, kolay akmayacağı bir zaman dilimine giriyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder