Pop Bizde - Kaan Ölker Beşinci albüm geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Beşinci albüm geliyor

Kariyerinin beşinci albümü için hazırlıklara başlayan İrem Derici, şarkı toplamaya başladı.

Beşinci albüm geliyor

Stüdyo sürecine hız veren Derici, 2024 bitmeden yeni albümünü dinleyicilerle buluşturacak.

Beşinci albüm geliyor

ÖNCE NİŞAN

Son dönemin en çok dinlenen erkek yıldızlarından Burak Bulut, 26 Eylül’de sevgilisi Eda Sakız ile nişanlanıyor. Hem de doğum gününde! Çiftin 2025 yılında nikah masasına oturması bekleniyor.

Hayaller suya düştü

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift’in Türkiye’de konser vereceği duyurulmuştu. Böyle bir anlaşmanın ve planın olmadığı, birçok organizasyon şirketinin Taylor Swift’e teklif verdiği fakat henüz hiçbirinin kabul edilmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşinci albüm geliyor

YENİDEN BEST OF

Geçtiğimiz yıllarda yapılan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ‘Yıldızlı Şarkılar’ adlı best of albümünden sonra Yıldız Tilbe için yeniden bir best of yapılmasına karar verildi. Tilbe’nin başka sanatçılara verdiği şarkıları, bu sefer yetenekli genç yıldızlar yorumlayacak.

Beşinci albüm geliyor

KAYBETME KORKUSU

Melankolik grup Goss’un bu zaman kadar yaptığı en duygusal parçalardan biri olan ‘Olası Kazalar’ müzikseverlerle buluştu. Sonbaharda çıkacak albümle aynı adı taşıyan şarkı art arda yaptığı hatalarla ilişkisini bitirme noktasına getiren birinin, sevdiği insanı kaybetme korkusunu ele alıyor. Parçada uçuşan duygusal vokaller ve insanın içine işleyen gitarlar, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Beşinci albüm geliyor

Acaba ne giyecek?

Büyük Ev Ablukada, solisti Bartu Küçükçağlayan’ın sahne kıyafetleri sayesinde gündemde. Sanatın özgürlük, yaratıcılık, özgünlük ve bir başkaldırı olduğuna inanıyorum. Ama işte kılık kıyafet gibi basit bir kuraldışılık girişimi bile bazı çevrelerden sert eleştiriler alıyor. Neyse, Bartu’yu böyle sevenler de var ki grubun konserleri yok satıyor. Büyük Ev Ablukada 19-20 Nisan’da Ataşehir’deki Dasdas’ta üst üste 2 konser verecek. Bartu etek giyecek mi giymeyecek mi merak ediyorsanız biletler Mobilet’te.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder