Pop Bizde - Kaan Ölker Büyük hazırlık
HABERİ PAYLAŞ

Büyük hazırlık

Derya Uluğ, Gergedan Yapım organizasyonuyla Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Gecede 3 kıyafet giyecek ve 2 sürpriz konuğu olacak. Uluğ, en uzaktaki ve en yakındaki seyircinin aynı açıdan izlemesi için 360 derece bir şov hazırladı.

ÖNCE AYYAŞ SONRA MAYHOŞ

Edis’in geçtiğimiz aylarda ‘Mayhoş’ şarkısını yayınlaması bekleniyordu ancak fikrini değiştirdi. Tarık Mengüç’ün oğlu Baran Mengüç’ten aldığı ‘Ayyaş’ isimli şarkıya öncelik verdi.

Yıllar sonra viral

Kibariye’nin 1993 yılında yayınladığı ‘Lafı mı Olur’ şarkısı 30 sene sonra viral oldu. Birçok müzik platformunda zirveye yerleşen şarkı, Kibariye’ye uğurlu geldi. Milyonlarca genç, Kibariye’nin şarkısıyla videolar çekiyor.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ DÜET

Simge ve KÖFN, düet projesi için bir araya geldi. ‘Yakışıklı’ isimli şarkı için stüdyoya giren Simge ve KÖFN, yakında düetlerini müzikseverlerle buluşturacak.

Büyük hazırlık

SİZ KARAR VERİN

Eurovision’ı kazandıktan sonra şöhretini kat kat arttıran İtalyan rock grubu Maneskin yeni şarkısı ‘Honey (Are U Coming?) ile yine fırtınalar kopartıyor. Çıkar çıkmaz listelerde üst sıralara yerleşen şarkı için çılgın solist Damiano David “Bu, cinsiyeti ya da herhangi bir kimliği olmayan birinin hikayesi, kim olduğuna siz karar verin” diyor

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder