Pop Bizde - Kaan Ölker Eski usul demet
HABERİ PAYLAŞ

Demet Akalın, yeni albümü için harekete geçti. Daha önce yaptığı ‘Kusursuz 19’ ‘Giderli 16’ gibi büyük bir albüm hazırlığına giren Akalın, en az 10 yeni, 2 cover şarkıyı dinleyicilerle buluşturacak. Albüm 2024 yılı içinde çıkacak.

Eski usul demet

Gururlandıran başarı

Riyad’da düzenlenen Formula yarışlarının açılış seremonisinde şarkısı çalınan ilk Türk prodüktör olan Serhat Durmuş, şimdilerde Dua Lipa, Justin Bieber ve Halsey gibi dünya starlarının şarkı künyelerinde yer alan Melanie Joy Fontana’yla çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

DÜET KADIN

Yıldız Tilbe, hız kesmeden şarkı yayınlamaya devam ediyor. Sık sık erkek yıldızlarla düet yapan Tilbe, bu sefer son dönemlerin popüler genç şarkıcılarından Burak Bulut ile stüdyoya girdi. Şarkı önümüzdeki haftalarda dinleyicilerle buluşacak.

MÜZİKLE UNUTACAK

Alina Boz’la ayrıldıktan sonra sessizliğini koruyan Mithat Can Özer, müziğe ağırlık vermeye başladı. İngilizce şarkılar yazıp besteleyen Özer, yakın zamanda üst üste o şarkıları çıkaracak.

Eski usul demet

MEDUSA CANLANIYOR

İstanbul'un en özel yapılarından 1.500 yıllık Yerebatan Sarnıcı, 17 Kasım’dan itibaren müthiş bir gösteriye ev sahipliği yapacak. ‘Giyilebilir sanat’ın öncü tasarımcılarından Başak Cankeş yönetiminde hayata geçirilen ‘Medusa'nın Çığlığı’, sarnıçta suya temas ederek yapılan 45 dakikalık sürükleyici bir performans. 22-23 Kasım’da ise dünya dalış şampiyonu Şahika Ercümen bu performansa konuk olacak.

PATRON OLDU

Son beş senedir yurtdışında yaşayan müzisyen Bora Uzer, kendi kendinin patronu olmaya karar verdi ve OJO Plak Şirketi’ni kurdu. Bunu da yeni şarkısı ‘I Will Find You’ (Seni Bulurum) ile kutluyor. Single bugün dinleyicilerle buluştu. Piyano ağırlıklı enerjik davulları ve büyüleyici özgün vokallerle birleştiren şarkı tüm dijital platformlarda.

Eski usul demet

ALBÜM ÇIKTI

Belçikalı prodüktör ve DJ Lost Frequencies, muazzam bir yılın ardından 2023’ü büyük bir finalle tamamlıyor. Üçüncü stüdyo albümü ‘All Stand Together’ bugün yayınlanıyor. Lost Frequencies bu yıl turnesiyle arenalarda kapalı gişe sahne aldı. Tomorrowland’den Lollapalooza ve Creamfields’a kadar her büyük festivalde binlerce kişiye çaldı. Yükselişini hız kesmeden sürdürüyor!

Haberin Devamı

Eski usul demet

‘EV’E HOŞ GELDİNİZ

Özgür Aras yıllar önce açtığı ‘Eelence’ ve ‘Ablam’ adını verdiği kulüplerle 90’lar modasını başlatmıştı. Oralarda o kadar çok eğlenmiştik ki! İstanbul gece hayatına uzun bir ara veren Aras Harbiye’deki Klein’ın üst katındaki EV ile geri döndü. Mimar Uraz Tekgöz’ün bir evin salonundan ilham alarak dekore ettiği EV huzurlu ve rahat ortamı ile dikkat çekiyor.

Ogün Haksever’in seçtiği Türkçe müziklerden oluşan playlist’i ile konuklarını dans ettiren mekân uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İçecek fiyatları 150-400 TL arasında. EV isimli bir kulüpte yemek olmaz mı! Islama köfte, fıstıklı pazı dolması, sahanda sucuk, ciğer, sosisli, mantı, mercimek çorbası… Önümüzdeki çarşamba İrem Derici EV’de parti veriyor. Yani ev partisi! Eşini dostunu davet etmiş ama EV’in tüm konuklarına açık bir parti. Bir gidelim kurtlarımızı döküp üzerine bir köfte, dolma falan yiyelim değil mi?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder