Pop Bizde - Kaan Ölker Star yarışı
HABERİ PAYLAŞ

Organizasyon şirketleri 2024’te dünya starlarını Türkiye’ye getirmek için ciddi bir yarışa girdi. Şirketlerin hedefinde Billie Eilish,The Weeknd, Madonna var. Anlaşma sağlanırsa seneye dünya starlarını İstanbul’da izleyeceğiz.

ALBÜMLE GELİYOR

Çıkardığı hit şarkılarla dinlenme rekorları kıran Sefo, kariyerinin ilk albümü için hazırlıklara başladı. 15 şarkıdan oluşması beklenen albümün kayıtları için stüdyoya girdi.

YILDIZ’A KALDI

Yıldız Tilbe’nin son şarkısı ‘Dizine Dursun’u aslında Rober Hatemo için yaptığı ortaya çıktı. Hatemo son dakika vazgeçince, Yıldız Tilbe kendi yazdığı şarkıyı kendisi söyleme kararı aldı.

Haberin Devamı

UMRE ZİYARETİ

Sibel Can yoğun konser maratonunun arasına Umre ziyareti ekledi. Kızı Melisa ile Umre’de ibadet edip Türkiye’ye geri döndü. Döner dönmez konserlere başlayan Can, yakınlarına bu ziyaretin kendisine çok iyi geldiğini söyledi.

Star yarışı

YAZIN SON KONSERLERİ

Ekim ayı, açık hava konserlerinin son günlerine sahne olacak. Kerki Solfej'in organizasyonuyla gerçekleşecek çok konser var. Yarın Sıla Kıbrıs'ta, Girne Amfi Tiyatro'da. Edis 12-13 Ekim’de Harbiye Açık Hava'da. Bursa Kültürpark Açıkhava’da 13 Ekim'de Erol Evgin, ertesi gün Koray Avcı sahneye çıkacak. 14 Ekim'de Sıla Harbiye'de, Dolu Kadehi Ters Tut Adana'da, Candan Erçetin Efes Antik Tiyatro'da konser verecek. 15 Ekim'de Levent Yüksel Alanya'da, Koray Avcı İzmir'de. 16-17 Ekim'de Ajda Pekkan Harbiye'de. Sıla 16 Ekim'de İzmir'de. Buray 19-20 Ekim'de Adana ve Alanya'da. Kenan Doğulu 21-22 Ekim'de Bursa ve İzmir’de. Ve buraya sığdıramadığım birçok konser…

Star yarışı

BEYOĞLU KÜLTÜR YOLU

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 5 Ağustos’ta başlayan Kültür Yolu Festivalleri Anadolu’yu dolaştıktan sonra sonunda 30 Eylül’de İstanbul’a geldi. Beyoğlu Kültür Festivali 15 Ekim’e kadar devam edecek. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin çıkış noktası olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. AKM’de dünyaca ünlü şeflerin yönetimindeki orkestralar konser veriyor, operalar sahneleniyor. Sinema tarihinin en çok izlenen serilerinden ‘Star Wars’ hakkında bugüne kadar yapılmış en kapsamlı sergi, İstanbul Sinema Müzesi’ne konuk oluyor. İstanbul sanata doyacak!

Haberin Devamı

Star yarışı

İSTANBUL’UN GELECEĞİ

Sürdürülebilir yaşam trendlerini konu edinen online dergi Plume Mag 28 Eylül’de Kolektif House Levent’te Green Up Meetings adlı organizasyonun dördüncüsünü gerçekleştirdi. Panellerde şehir planlamacılar, mimarlar, kültürel miras konusunda uzmanlar, akademisyenler ve birçok kanaat önderi görüşlerini paylaştı. Derginin ve bu organizasyonun kurucusu Bihter Ayyıldız, yaptığı açılış konuşmasında, İstanbul’un estetiğinin sadece görüntüsüyle ilgili değil, kültür sanat yapısıyla da ilgili olduğunu söyledi. Şehrin estetiğini koruyacak en önemli unsurun bilinçli yurttaşlar olduğunun da altını çizdi. İstanbul’un sürdürülebilir geleceğinin masaya yatırıldığı etkinlik konuyla ilgilenen kurum ve kişiler için de şahane bir network oluşturma şansı sundu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder