Rauf Tamer “Bizdendir bizden”
HABERİ PAYLAŞ

“Bizdendir bizden”

- Bu Perinaz Hanım kimdir, neyin nesidir, nasıl bir insandır? - Efendim, Kemal Bey’e sığınmak için bir referans gerekmez. Erdoğan nefreti yeterlidir. Yollayın hemen gelsin. Yani? Tercihe şayan... Yani, Perinaz Hanım’la Ali Babacan arasında hiçbir fark yoktur.

Tam da seçim arifesindeymiş. O günler Kemal Bey çok meşgul olduğundan, Perinaz Hanım’ın kimliği hakkında bir bilgi edinmeye vakit bulamamış. Doğrudur. O günler yorgunluktan Kemal Bey ne yaptığını biliyor muydu ki? Herkese bol keseden bir şeyler veriyordu. 40 milletvekilliğini bahşiş gibi dağıttığına göre, Perinaz Hanım’a da bir danışmanlık bahşetmiş çok mu?

Haberin Devamı

Şeker gibi adam bu Kemal Bey. Hatırlar mısınız? Daha ortada seçim meçim yokken, bir ara onu ziyarete gelen meçhul maskeli adamları bile parti binasında kabul etmişti. Hiç sormadı onlara: “Siz kimsiniz, necisiniz, adınız ne?” Sormadı. E maskelileri bile merak etmezse, sürekli yanıbaşında olan maskesizleri niye merak etsin? Biraz da unutkan galiba.

Tevekkeli Ümit Özdağ, onun verdiği sözle yetinmedi, imzalı senet istedi. Hocam vallaha ayıp ettin. Kemal Bey’in sözü senettir. İnanmıyorsanız, işten atılan binlerce belediye işçilerine sorun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder