Rauf Tamer Kırık dökük
HABERİ PAYLAŞ

Kırık dökük

Bunlar çok bilmiş siyasetçiler. Geçen ilkbaharda seçim var dediler, olmadı... Sohbaharda dediler, yine olmadı... İçinde bulunduğumuz mayısı kastederek baskın seçim dediler, yine olmadı olmadı... Şimdi çıkıp tam 1 yıl sonra seçim var deseler de hayatlarında bir kerecik doğru tahminde bulunmuş olsalar bâri.

*

Finlandiya bize Ünal Çeviköz’den daha yakın... Hiç değilse Finlandiya, Türkiye’ye yaptığı ayıbı biliyor... Ve telafisi yolunda çare arıyor. Çeviköz ise öyle bir üslup kullanıyor ki Allah korusun bir savaş çıksa, hemen Türkiye’nin karşısında yer alacakmış gibi bir hali var.

Haberin Devamı

*

Yarın 29 Mayıs. İstanbul’un fetih günü. Fatih Sultan Mehmet ve İmamoğlu. “İki kararlı lider.” Öyle dedi Akşener. Ama İmamoğlu’nun hakkını yedirmeyiz... İmamoğlu, yüksek hasletlerini gizlemesini çok iyi bilen bir mütevazı kahraman... O geldiğinden beri İstanbul bir rönesans yaşıyor... Yaşıyor ve kimseye belli etmiyor.

*

Bir küçük not: Eskiden 2 anahtar önemliydi: Bir ev, bir araba. Şimdi ikisi de başınıza dert. Bunlar olsa mı iyi yoksa olmasa mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder