Rauf Tamer Kıymetini bilin
HABERİ PAYLAŞ

Kıymetini bilin

Bu ortalığı karıştıranlar var ya...

- Otobüs taşlayanlar.

- Miting basanlar

- Oraya buraya ateş edenler.

- Küfürbazlar.

- Mahalle baskısından da öte, tehdit ve şantaja yeltenenler. Bunlar oturup kalkıp dua etsinler ki “Seçim yapabilen bir ülkeyiz.”

*

Bölgedeki diğer ülkelere bir baksınlar. Ne haldeler, hangi rejimdeler... Bir de Atatürk’ün Cumhuriyeti’ne baksınlar ve halimize şükretsinler. Başımıza bir iş gelirse, bugünleri çook ararlar ve seçim diye yalvarırlar... Nokta.

Notlar... Notlar

Farkında mısınız? Erdoğan aleyhine ne yapıldıysa, ne söylendiyse, ne yazıldıysa, hangi kumpas kurulduysa, hepsi ters tepip Erdoğan’a yaradı... Batı Medyası’na parayla ilan verseydi bile, bu kadar etkili yayınlar yaptıramazdı.

Haberin Devamı

*

Kılıçdaroğlu kazanırsa... “Saray’da oturmam” diyor. Köşkte oturacak... Çankaya Köşkü’nde. Ne tevazu, değil mi? Köşk dediği, sanki gecekondu.

*

Peki, Kılıçdaroğlu kaybederse? Ne gam? CHP Genel Başkanlığı’na devam... Zaten istifa etmemişti ki... Acaba kazanacağına inanmıyor muydu? Ama hiç de öyle bir hali yoktu. Hâlâ yok. Köşkü hazırlıyorlar ha... Dün bütün halıları yıkadılar.

*

Değerli okuyucular. Uzman geçinenler, sanki uzmanlık gerekiyormuş gibi nasıl oy kullanacağınızı size hep anlatıyorlar ama yanlış anlatıyorlar ya da eksik anlatıyorlar. Kafanız hiç karışmasın. Bir tereddütünüz kaldıysa, orada sandık görevlileri var. Onlara sorun. Yardım ederler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder