Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Hiçbiri sözünün arkasında duramıyor: 6’lı masadan biri çıkıyor, Babacan’ı ve Davutoğlu’nu minder dışına iterek, adaylığına ambargo koyuyor. Koyuyor ama zora gelince “onları kastetmedim” diyerek yan çiziyor. (Halbuki bal gibi onları kastetti.)

*

Yine 6’lı masadan biri çıkıyor, üçüncü ittifakı çağrıştıran laflar ediyor, hatta ışık tutuyor. Tutuyor ama zora gelince “Onu demek istemedim” diyerek tekrar masaya sarılıyor. (Halbuki bal gibi onu demek istedi.)

*

Yine 6’lı masadan biri çıkıyor, İmamoğlu’nu Fatih Sultan’a benzeterek, iltifatların en büyüğünü yapıyor. Yapıyor ama kısa bir süre sonra adamı yüzüstü bırakıyor.

Haberin Devamı

*

Hep 6’lı masa dediler. Bizim de ağzımızı alıştırdılar. Lakin HDP’li Mithat Sancar, dürüst davrandı ve işin doğrusunu söyledi. 7 parti olarak hareket ettiklerini açıkladı.

*

Kendi halimize bakmadan Joe Biden’la dalga geçiyoruz... Niye? “havayla tokalaştı” diye. Ayol, bizimkiler daha beter.

- Aynayla tokalaşıyorlar. “Ayna ayna Güzel ayna Çok benziyorsun bana Aşığım ben sana.” Not: Hişam’la Haşim’i hep karıştırmışımdır. Ama Haşim Kılıç’tan sonra artık karıştırmam. Mesela bu yazıda sona eklediğim şu not, bir hişam’dır. Haşim ise son’a değil, baş’a gelecek olandır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder