Rauf Tamer ‘Yedek aday’
HABERİ PAYLAŞ

‘Yedek aday’

Bu haberler doğru mu? İmamoğlu’nun yerine, İBB için bir yedek oyuncu aranıyormuş, öyle mi? Yani, İmamoğlu’yla bir anlaşmazlık çıkarsa (ki çıkacağa benziyor) hemen o oyuncuyu sahaya süreceklermiş, CHP’nin adayı diye.

O adayda aranılan vasıflara bakar mısınız? - Atatürkçü olacak. - Dürüst ve çalışkan olacak. - Modern olacak. - Varlıklı olacak. (Nedense) - Muhafazakâr ve milliyetçi tarafı da olacak. Vs.

Daha neler... Yahu siz aday mı arıyorsunuz, yoksa kendinize damat mı? Kaldı ki, bu vasıfların çoğu İmamoğlu’nda zaten var... Adam hem Fatih Sultan’a benzeyen bir rönesanscı, hem de PKK mitingine tolerans gösteren bir Türkiyeli... Hem kayak yapıyor hem yüzüyor, hem tenisten anlıyor hem futbol otoritesi. Siz alışmışsınız göbekli, kalın enseli magandalara, böylesini elbet yadırgarsınız. Adama tatil bile yakışıyor.

Haberin Devamı

Tabii, ille de bir ceza vermek istiyorsanız başka. O zaman, Muharrem İnce’ye yaptığınız gibi onu önce aday ilan eder, sonra da yalnız bırakırsınız, olur biter. Ama fazla belli ederseniz, hemen bırakır gider ha... Karışmam... Başka bir kulüpten cazip bir teklif var. Bizi eğlenceli günler bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder