Rükzan Sağır Pantene Altın Kelebek töreninin şifreleri
HABERİ PAYLAŞ

Pantene Altın Kelebek töreninin şifreleri

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ülkenin sanat, eğlence, medya, iş ve dijital dünyasından geniş bir topluluk olarak bir araya geldik. Baş döndürücü geceden izlenimlerimi kahvenizi yudumlayarak okuyabilirsiniz…

  • Ödüllerin dağılımı kapsayıcı oldu. Grubumuza rakip kanallarındaki ve dijital platformlardaki yapımlar ve yıldızların ödüllendirilmesi törenin objektifliği açısından önemliydi. Ödüllerin yüzde 70 halk oylaması, yüzde 30 jüri kanaati ile verildiğini de not düşeyim.
  • ‘En İyi İnternet Dizisi’, ‘En İyi Dijital İçerik’, ‘En İyi Influencer-YouTuber’ gibi kategoriler, 48 yıllık törenin çağa göre kendini yenilemesi adına önemli ödüller oldu.

Pantene Altın Kelebek töreninin şifreleri

  • Kadın konukların maskülen stilleri öne çıktı. Pınar Deniz, Yasemin Sakallıoğlu, Şevval Sam, Yağmur Ünal, Müge Anlı, Saba Tümer, Emel Sayın bu stili başarıyla uygulamıştı.
  • Siyah ile riskli oyunlar da göz alıcı sonuçlar çıkarmıştı. Ezgi Mola’nın Özgür Masur tasarımı elbisesi, Tülin Şahin’in Cihan Nacar imzalı şıklığı bir kırmızı halı davetinde olduğumuzu hissettirdi.
  • Kadınların damga vurduğu bir gece olduğunu söyleyebiliriz. Sadece ödüller açısından değil, kazanan yapımların ekiplerindeki ağırlıkları açısından da...

KADIN KOMEDYEN İMZASI

  • Edis, Bilal Sonses, Tarık Emir Tekin, İlayda Alişan, Zeynep Bastık gibi kazananların çoğunun ödülünü annesine adaması tesadüf olamaz. Başarı; anlayışlı, fedakar, öngörülü annelerin yetiştirdiği çocukların eseri oluyor şüphesiz.
  • Törenin yıldızı benim için komedyen Yasemin Sakallıoğlu oldu. Yasemin Sakallıoğlu, canlı yayınlanan bir törende çoğu çalışılmamış, törenin temposuna göre uyarladığı anlık esprileri ile kusursuz bir komedyen olduğunu ülke huzurunda tescilledi. Yılın Stand-Up Yıldızı dalında adaylık talebine kesinlikle katılıyorum.

BAŞARI ŞANS DEĞİLDİR!

  • Yargı dizisi ile ‘En İyi Yönetmen’ ödülü alan Ali Bilgin, yıllar önce Medcezir için aynı ödülü aldığında bir arkadaşı ona şanslı olduğunu söylemiş. Bilgin yıllarca başarısının kendisi dışında olma ihtimali üzerine düşünmüş. Kendisi Altın Kelebek’i yine çok hak ederek yeniden kucakladı. Başına gelen durum çok tipik. O kadar çok var ki bu tür insanlardan... Başkasının başarısına şans demek, o kişiyi olduğundan az göstermek sizi daha iyi hissettiriyorsa, tamam. Hayatınıza öyle devam edin ve en büyük başarınız başkalarında bıraktığınız bu olumsuz izler olsun.
  • Benim için törenin en duygusal anı Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’un ödülünü üç çocuğunun elinden aldığı an oldu. Meme kanserini atlatan Ergenekon’un yaptığı güçlü konuşmadan sonra çocuklarını karşısında görünce yaşadığı nahif kırılganlık salonun içine işledi. Çocuklarının anlayışı ve desteğini arkasına almış bir annenin başarısını tanımlayacak ödül yoktur sanırım...

Pantene Altın Kelebek töreninin şifreleri

Evet, Pınar Deniz oyunculuğuyla dünyayı kurtarabilir!

‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Pınar Deniz, teşekkür konuşmasında izlediği filmde katledilen çocukları görünce oyuncu olmaya karar verdiğini söyledi. İnsanlara dokunarak dünyayı kurtarmaya niyetlendiğini büyük bir içtenlikle açıkladı. Evet. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptığında dünya kesinlikle daha iyi ve adil bir yer olur.

Haberin Devamı

En küçük parça, bir bütünlüğün en güçlü parçası olabilir aynı zamanda. Bireyler olarak tek tek kendimize inancımız adına yaptığımız her şey bir araya geldiğinde çok güçlü bir iradeyi ortaya koyarız: Daha iyisini isteme ve yapma iradesini. Sevdiğim bir Amerikan atasözünde “Bugün bir değişiklik yap. Ve sadece kendi işinle ilgilen” der. Herkesin kendisinin en işe yarar halini ortaya çıkardığı günleri görmek dileğiyle...

Pantene Altın Kelebek töreninin şifreleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder