Şoray Uzun 60 milyonu üzdü
HABERİ PAYLAŞ

60 milyonu üzdü

Maç sabahı Başakşehir kulübü; “Hiç 60 milyonun desteklediği bir sabaha uyanmamıştık” diye bir paylaşımda bulunmuştu... Bu sonuçla Galatasaray, Başakşehir’in deyimiyle 60 milyonu üzmüş oldu.

Kulakları çınlasın, Erman (Toroğlu) hoca; Başakşehir’in ilk yarı futboluna ‘kalenin önüne otobüsü çektiler’ derdi. Bu tanım dün akşam; Başakşehir defansı için ‘Tır parkı’ olarak bile adlandırılabilir. Galatasaray ise baskıyla başladı, baskıyla devam etti. İlk yarı son saniye gelen penaltıda topun başına geçen Icardi, golü atana kadar tüm taraftarlar ‘yine mi bir Panenka?’ tedirginliği yaşadı.

Haberin Devamı

Neyse ki maçın tek golünü Icardi kaçırmadı. İkinci yarıya Başakşehir ilk yarının tam tersi bir görüntüyle başladı. Rakip kaleye gittikçe de etkili oldu. Rakip gelince orta sahanın defosu Oliveira’nın etkisizliği daha bir ortaya çıkmaya başladı. Neyse ki Torreira hemen her yerde ve bana göre maçın adamıydı. Kerem’de garip bir düşüş var. Abdülkerim bu maç bana Bülent Korkmaz’ı hatırlattı.

Beklenildiği üzere çok zor bir müsabaka oldu. Klasik deyimle şampiyon olmak istiyorsan ‘iyi oynamadığın maçları da kazanmasını bilmek gerekiyor.’ Artık her maç bir kupa finali mantığıyla oynanacak.

Başakşehir’in paylaşımına Galatasaray tarafı şöyle bir yanıt verdi; ‘85 milyon bilir, mayıslar bizimdir!’

Sıradaki haber yükleniyor...
holder