Şoray Uzun Adana'nın acısı gidince
HABERİ PAYLAŞ

Adana'nın acısı gidince

Gerekçesini hala bilmediğimiz bir istifanın ardından giden başkan, başkanın ardından giden teknik direktör, çok şık veda fotoğrafları, başkan adayları, kapılar ardında başkanın geri dönmesinin konuşulması derken çıkılan Adana Demirspor maçı...

Ligin ‘potansiyeli en yüksek’ iki takımının müsabakasında galip gelen ev sahibi oldu. Tüm bu yaşananlar takımı olumsuz etkilememiş.

Nitekim maça çok etkili başladı. Daha 20. dakikada, ortada ciddi anlamda hiçbir şey yokken, hiç gereği yokken Belhanda’nın gördüğü kırmızının izahı yok! Bir topçu takımını nasıl bu kadar kolay ve sorumsuzca zora sokabilir? Rakip on kişi kalınca Adana’nın acılığı gitti ve Trabzonspor kendi evindeki maça ağırlığını iyice koydu. Abdülkerim yine direğe takılmasa (son iki maçta üçüncü kez) maç kopacaktı.

Haberin Devamı

Herkese için işler çok iyi gidiyordu. İşte en tehlikeli durum! En küçük bir zaafiyette topu kalenizde görüveriyorsunuz. Ndiaye’nin golü de, eski takımına attığı gole sevinmemesi de çok şıktı. İyi futbolu iyi topçular oynar. Hamsik ve Visca girer girmez kalite farklarını ortaya koydu.

Hele Edin Visca!. Önce asist sonra gol. Eksik kalan Adana’nın acılığı gidince işler kolaylaştı.

Bu galibiyet ilerisi için umut oldu. Umarız işler iyi gider.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder