Şoray Uzun Güç farkı
HABERİ PAYLAŞ

Güç farkı

Şampiyonluk yarışında geride kalan Trabzon, hem Avrupa’ya gidiş hem de sezonu bir kupayla kapatma adına çıktı Başakşehir karşısına. Karşılaşmanın Trabzon’da olması bir avantaj kuşkusuz. Maç başlar başlamaz da fırsatlar buldu Trabzon ama Başakşehir kalecisi Deniz buna izin vermedi.

Son haftaların formda ismi Trezeguet iki net pozisyon kaçırdı. Birinde dışarı vurdu diğerinde ıskaladı. Tek maç üzerinden oynanan elemelerde, baskın tarafın golü bulamaması kendi moralini olumsuz etkilerken, rakibini tur için umutlandırır. Çağdaş Atan; rakibi durdurup bir boşlukta da golü bulmayı planlamış. İlk yarı itibarıyla da bu planı tuttu. Planı bozan eski Başakşehirli Visca oldu.

Haberin Devamı

Ülkemize geldiğinden bu yana sadece tertemiz topunu oynuyor Edin Visca. Eski komşum olduğu için biliyorum; sahada ne kadar büyükse, dışarıda da bir o kadar küçük ve mütevazı. Dengeleri bozan gol sonrası gözler kulübelere döndü. Çağdaş Atan kenardaki silahlarını sahaya sürdü. Başakşehir son dakikalara kadar da mücadele etti ama sonucu belirleyen; iki takım arasındaki bireysel güç farkı oldu. Visca’nın uzak köşeye şık şutu turu getirdi. Yazının başında kupayı Avrupa için bir amaç diye yazmıştım ama bu gidişle Trabzon ligi de Avrupa’ya gidecek bir konumda bitirir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder