Şoray Uzun Hedeften sapmadı
HABERİ PAYLAŞ

Hedeften sapmadı

Bu sezon neredeyse elde kalan tek hedef olan Ziraat Türkiye Kupası’nda rotasyon yapmadı Abdullah Avcı. Tam kadro çıktı. Gençlerbirliği bana hala Süper Lig’deymiş gibi geliyor. Bu konuda yalnız değilim sanırım. Maç öncesi iki teknik adam da Eryaman Stadı’nın zemininden şikayetçi oldu.

Sonucu da zemin belirledi diyebiliriz. Teknik direktörler bu şikayetlerinde çok haklı. Ne top sürülür ne düzgün pas verilir. Sakatlanma riski de var. Umarız bir an önce düzelir. Ankara’ya bu zemin yakışmıyor. Böyle zeminde en iyisi uzun paslarla rakip sahaya çıkıp gol aramak. Ya da kontratak. Nitekim Gençler’den Melih kontratak golünün güzel bir örneğini verdi. Ligde Beşiktaşlı Semih’i tutamayan defans bu kez de Melih Bostan’ı tutamadı. Hemen ikinci yarı başında maç kopuyordu ama Gençler’den Oltan bir metreden (galiba daha az) dışarı vurdu. Sinan Kaloğlu da onu değiştirdi.

Haberin Devamı

Avcı da değişikliklerle oyuna ortak olmaya çalıştı. Yeni transfer Meunier girdi, bir orta yaptı ve Eren son saniye maçı uzatmalara götürdü. Uzatmalarda da Trezeguet fişi çekti. Mendy orta alanda çok yalnız kalıyor. Berat’ın yerine başlayan Umut Güneş’in ona desteği de yetersiz kaldı. Defansın bu kadar açık vermesi, düzeltilmesi gereken en acil konu. Bu sonuç bozuk olan moralleri düzeltti. En azından ortada hala bir hedef var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder