Şoray Uzun Kalite farkı
HABERİ PAYLAŞ

Kalite farkı

Zorlu Trabzonspor maçı öncesi eksikler ‘acaba’ diye düşündürürken, ilk yarı; ‘acaba’ dedirten Zaha sahneye çıktı ve Alper’in getirdiği topa aynı Manchester’deki gibi vurdu. Bu gol oyunu açacağına, kilitledi sanki. Kerem Aktürkoğlu, Mertens ve Barış Alper’in adam eksiltmede başarısız olmaları Trabzon’a hücum şansları verilmesine neden oldu. Rakibin son pas tercihleri ve başarısız şutları soyunma odasına Galatasaray’ın galip girmesine neden oldu. Mesele eksik oyuncular ise Trabzonspor’un bu durumdan daha olumsuz etkilendiğini gördük.

Haberin Devamı

İkinci yarı dayının (Demirbay) muhteşem pasında Zaha yine golü buldu. Aynı Zaha bu defa Kaan’a asist yaptı. Bu maça çıkarken tedirgin olan Galatasaray taraftarının şaşkınlığı ile tribündeki rakip takım taraftarının şaşkınlığı aynıdır herhalde. Fark bir anda üçe çıktı. Yalnız bu skor rahatlığı takıma olumsuz yansıdı. Lakayt oyun Enis’in golünü getirdi. Yine ‘acaba’ deneceği zaman Kerem Aktürkoğlu, Edin Visca golü attı.

Dün akşam iki takım arasında belki oyun olarak değil ama kadro olarak kalite farkı çok bariz şekilde ortaya çıktı. Zaha, Kerem ve Barış sadece bireysel yetenekleriyle fark yarattı. Eksikler anlamında Trabzonspor’un daha çok bedel ödediğini söylemek mümkün. Liderin puan kaybettiği gün kazanmak önemliydi. Galatasaray kalite farkıyla kazandı. Klasik olacak ama lig dün akşam yeniden başladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder