Şoray Uzun Temkinli futbol
HABERİ PAYLAŞ

Temkinli futbol

Kendimi bildim bileli ‘en önemli derbi’dir Fenerbahçe-Galatasaray maçı. İki takımın durumu ne olursa olsun adı üstünde; Fernerbahçe- Galatasaray! Her daim heyecanlı, her daim ilgi çekicidir. Maç öncesi takımların form durumlarına bakıldığında Fenerbahçe’nin kantarda ağır bastığı çoğunlukla kabul görüyordu. Maçın ilk yarısı için söylenecek tek şey; gergin topçuların aşırı temkinli oyunları olur.

Futbolcuların gerginliğini anlıyorum ama temkinli oynayacağım diye bu kadar futbolsuz bir oyunu hiç hak etmedik diye düşünüyorum. Kerem Demirbay’ın şutu hariç 45 dakika üzerine konuşabileceğimiz herhangi bir pozisyon yok. Karşılıklı toplam 20 faul her şeyi açıklıyor aslında. Sanki taraftarlar hariç herkes beraberliğe razı. İkinci yarı da ilk yarının tekrarı gibi başladı. Seyirciyi heyecanlandıran tek aksiyonlar duran toplar oldu. Fenerbahçe kenar organizasyonlarından, Galatasaray rakip kaleye dikine paslarla pozisyon aradı.

Haberin Devamı

Son 10 dakika Fenerbahçe orta alan üstünlüğünü eline aldı ve ‘her şeyin olabileceği’ süreç başladı. İki teknik direktör de değişikliklerde geç kalınca güç dengesi bozulmadı ve büyük derbi başladığı gibi bitti. İki taraf için de ne şiş yandı ne kebap. Kaleyi bulan tek bir şut var. Tek bir şut! Derbinin sadece adı büyük kaldı diyebiliriz. Bu iki güzide takım cuma günü süper kupa finali oynayacak. O maç inşallah dün akşamı aratmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder